I annonssamarbete med KIDSBRANDSTORE

FIXA BÄSTA JULKLAPPARNA TILL TONÅRINGARNA

Så klart har ju även Kidsbrandstore, märkesbutiken för tonåringarna, Black Week denna vecka med massor av suveräna erbjduanden och nedsatta priser! Upp till hela 70% och märken som finns i butiken är exemplevis Ralph Lauren, Gant, Tommy Hilfiger, Replay mfl Missa inte detta och kanske läge att passa på att hitta lite extra fina julklappar?:)

.

.

.

Exempel på finfina fynd från Ralp Lauren: Mössa här, tjej-jacka här, tisha här, killjacka här, stickad tröja här och halsduk här.

 

.

KRAM

.

.

 

 

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “FIXA BÄSTA JULKLAPPARNA TILL TONÅRINGARNA

  1. Hej! Minns att du nått år hade en pyssling som hade ”flyttat in” hos er. Kan inte för mitt liv hitta det igen men var var det du hade köpt dörren och liknande? Du hade även nån app där man kunde se pysslingen öppna och stänga dörren. Kan du tipsa om det igen? Vore GULD! <3

    Kram!

Comments are closed.