UNDERBARA MYSIGA SÖNDAG

.

Idag är det verkligen mys 100%! Jag invigde min helt otroligt härliga loungeset helt i cashmere (älskar cashmere) som är en present från Soft Goat. Blev såå glad över dessa plagg, passar perfekt att ha nu i vinter. Så äter vi glass med pepparkasdegsbitar (men förståå vad gott) som är en nyhet från Ben & Jerrys och eldar och har oss:)

.

 

.

Kanske inte de allra bästa bilderna kvalitetsmässigt men fina ändå (tycker jag iaf:) Osminkad och helt naturlig och bara massa lycka och mys med min lilla prins. Det bästa som finns ju:)

.

 

.

Gör turkey med stuffing och gravy! Har ju varit thanksgiving och jag blev så inspirerad. Ikväll blir det kalkon med extra allt till middag – mumsfillibabba.

.’

.

.

Kollar film när prins sover och de andra skatterna är upptagna med annat. Älskar att krypa upp i sängen och kolla något på lapen och idag blev det klassikern Mordet på orientexpressen med Jonny Depp bla. Riktigt sån mysa-inne-vinterfilm

.

Det  ar lite från min söndag det!

.

Hoppas ni får en riktigt fin kväll alla – nu blir det ner och kika på showen vid stadshuset som är i Småstaden ikväll.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “UNDERBARA MYSIGA SÖNDAG

  1. OMG 😍 Så härlig med kashmir kläder. Jag minns att du inte för länge sedan hade en grön jacka från Blonde No8. Är sugen på en men med rabatt nu men det är svårt med storlekar 😕 Får man fråga i vilken storlek har du o hur du upplever jackan i storleken? Kram Magdalena

  2. Va? Vilka kläder?
    – Jag ser bara en söt liten pojke! (Och kalkonen! Åh, så gott!)☃️

  3. HEJ,åh älskar kalkon,men aldrig gjort det själv ,kan inte du lägga ut beskrivning på hur du gör,så där i steg och bilder,vore så roligt att göra en egen,men alltid tyckt att det verkar så jobbigt. tack snälla om du gör detta!

Comments are closed.