STÄNGNINGSDAG & DRÖMKALENDER

.

På Beas rum – pyssel i form av hemknåpad söt adventskalender till mig och typ en drömkalender (men inte till mig då tyvärr. Alltså jag är nästan avis för jag typ älskar godbitar från Delicato:)

.

.

Hej hallå vänner!

.

.

Ny vecka och sista veckan innan julen kommer igång på allvar – tjohooo! Nope jag är inte ute i god tid och har börjat än utan lite mer traditionsaktig när det här med julpyntande som jag ju berättat. Vill att det ska vara som det alltid har varit för mig (när jag själv var liten) och att allt liksom sätter igång nästa helg. Sparar alltså lite på karamellen iaf med adventspyntet. Julblommor finns ju redan utströsslade här hemma och så har vi ju julbakat. Idag blev det mjuk pepparkaka som kan vara bland det godaste och mest ljuvligt doftande man kan göra, mmm. Det var Bea som rörde ihop kakan själv (hon och Maurits är lediga pga av stängningsdag) och just nu håller hon på att glasera härligheten nere i köket. Det doftar verkligen galet gott i hela huset kan jag lova. Så himla gulligt att hon nästan är lika så där ”fixig och kreativ” som jag alltid har varit:)

.

Ni kanske undrar hur det gick med min egna thanksgiving-kalkon-middag igår förresten?? Alltså det blev sååå gott jag lovar! Alla älskade min turkey, tom Moje. Så där perfekta spännande och nya smaker för en svennebanan. Yes måste se till att knåpa ihop receptet åt er också:)

.

Nu ska jag ta och samla ihop flocken här och åka till Ica Maxi! Handla mat i jätteaffär med en två-åring kan gå jättebra men också helt åt det andra hållet haha (beror på dagsformen) så wish me luck;)

.

 

KRAM

.

.

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “STÄNGNINGSDAG & DRÖMKALENDER

  1. Åh, så tänker jag också. Jag vill ha det som det var när jag var liten, hålla i traditionerna så att mina barn får härliga minnen. Vi pyntar för både jul och advent på torsdag, även granen kommer upp med härligaste skruden. Jag älskar hela advent och att smycka och pynta ordentligt för att verkligen njuta i överflöd i hela december.

  2. Låter mysigt! Håller med dig om att det kan vara fint att vänta med pyntet men ja julblommorna, dem småstartar jag gärna här med 🙂 Kram!

Comments are closed.