I annonssamarbete med DR SHINA

PROFHILOBEHANDLING

.

.

Heeeej tisdagsbloggisar!

.

.

Förra veckan var jag iväg en sväng till Stockholm på lite jobb (spännande spännande samarbetsförågan och lunch) och var även förbi hos en av mina favoritdoktorer när det gäller hudvård – Dr Shina. Hon har jag varit hos många ggr förut när hon fanns i Småstaden men sen har hon volantärarbetat som läkare i extremt utsatta områden (hon är ganska fantastisk) och blev klinikchef  men nu har hon alltså startat eget på Östermalm (med Tamina som gör mer klassiska hudvårdbehandlingar) och gör sina klinikbehandlingar. Om man kanske vill göra jätteextrema ändringar ska man nog inte vända sig dit för Shina vill alltid att resultatet ska bli så naturligt som möjligt. Bara lite extra oumph som hon kallar det:)

.

.

.

 Jag har, som så många andra, en sån där ger med mig själv som jag är lite extra noga med. Antingen är man ju lite petig med tex håret (långt? kort? lugg? färg?) eller naglarna eller tatueringarna eller brännan eller vad som. De allra flesta är nog egentligen ganska fåfänga med just sin viktigaste detalj. Min ”grej” är ju huden. Inte alls för att den är perfekt för det är den ju inte. Har haft svår acne som ung och har ärr efter den och nej de blir ju tyvärr inte bättre med åren. Men jag vill sköta om den på bästa sätt och framförallt försöka hålla den jämn och mjuk och len och å t e r f u k t  a d. Vill ha glow och inte bara ditmålad sådan om ni förstår:) Målar huden inte alls eller väldigt sparsamt till vardags och klarar inte av när den är torr, matt och dyster. Brrr Använder jag makeup så är det transparent puder (ett måste i min ålder) eller riktigt återfuktande foundation och alltid lite solpuder.

.

Har ju gjort injektioner med fillers massor med ggr och använt hyaluron i huden (skinbooster) och läppar sen år 2000. Men jag har aldrig gjort något radikalt. Lika bra att jag skriver det nu på en gång att jag har aldrig modellerat om mitt ansikte med fillers förutom läpparna (som jag inte har något alls i just nu) Mina kinder ser ut så här och jag har nog fått 100 påståenden om att de är onaturliga, överdrivna, fula och överfulla av produkter men mina kinder/kindben är skapta på detta sätt och det är jag faktiskt glad över.

.

Hur som helst – nu har jag provat en ny produkt i ansiktet hos Dr Shina som heter Profhilo. Eftersom jag är hypokondriker och skeptisk inför det mesta så försäkrade jag mig ca 25 ggr om att det bara var vanlig naturlig hyaluronsyra och Shina förklarades att det var det och att den är framställd på det allra bästa sätt. Profhilo jämnar till hudstrukturen i ansiktet genom ett minilift. Behandlingen tar bara typ 5 minuter, man får 5 stick på vardera sida av ansiktet på hyaluron (alltså Profhilo) Produkten kickar igång ens egna kollagenproduktion i ansiktet och behandlingen ska göras två ggr inom 4 veckor. Sen behöver man bara underhålla två ggr per år. Och jag ser redan tydligt resultat och främst på just kindbenen och, linjerna vid mungiporna och nasobiallinjerna

.

.

.

.

Med lite concealer, läppglans och solpuder. Viktigaste för mig är att få spänst, glow i huden och liksom ”få upp allt” lite. Rynkor är för mig inget stort problem men Profhilo jobbar på dem också

.

Huden blir alltså rejält återfuktad efter en sån här kur. En hel vetenskap med den här produkten så klart men den har väldigt hög renhet och inga tillsatser och det är det viktigaste och mer kan ni läsa här tex.

..

Jag skriver ju gärna om sånt här eftersom det intresserar mig och jag vet efter alla dessa bloggår att ni är många som vill läsa. Sen så har jag inte fått en krona för att skriva detta inlägg utan jag gör det för att jag tycker det är intressant och för att jag gärna rekommenderar Dr Shina och pushar för henne. Återkommer längre fram med resultatet (man ser mer efter 4 veckor och framförallt efter behandling nummer 2)

.

Vill ni boka Shina och behandlingen så gör ni det här 

.

KRAM

.

.

 

 

Rekommenderade inlägg

9 kommentarer till “PROFHILOBEHANDLING

 1. Hej ! Intressant!! Jag har precis börjat med en PRP behandling där man använder blod från sig själv och sedan centrifugeras för att få fram plasman som sedan injeceras under huden .Detta ska också kicka igång förnyelse processen . Det gjorde dock sjukt ont faktiskt konstigt med tanke på egen plasma 😱hua men får ta lite smärtlindring nästa gång !! Ska man vara fin får man kanske lida pin!!

 2. Åh, vad bra med tips! Älskar dina behandlingsrekommendationer, Botoxar regelbundet och har även provat skinboosters på Ak.kliniken. Berätta gärna sedan om du upplever ngn skillnad mot skinboosters!

 3. Skall bli spännande att se om dina rynkor kring ögonen och runt mun och haka försvinner för det är mitt problemområde också.

 4. Kul att läsa om, fukt är ju verkligen något huden skriker efter den här tiden på året! Har aldrig gjort någon hudbehandling men använder gärna lite lyxiga hudkrämer istället.
  Du är alltid så himla snygg i håret!
  Kram

 5. Hej,
  Jag undrar om du har använt fillers för just acneärr? Har själv några djupare ärr och undrar om det skulle bli bättre att använda fillers på dem.

 6. Spännande! Du är så otroligt fin Petra 😍
  Känner igen mig, jag har själv haft svår acne från tonår upp till till 39års ålder då jag fick roacutan. Nu är jag 44år och precis som du säger så gör åldern sitt med huden och det blir helt annorlunda där ärr/linjer efter acnen varit som värst.
  Det jag märkt mest effekt av är dermapenbehandling och som en kur. Gjort 2st med 5v mellanrum, ska göra 3e idag.
  Gör botox mot migrän och de lägger extra i hakan mot apelsinhud. Även gjort filler i hakan och restalyane som fuktboost på hakan (där var aknen som värst och har mest ärr/linjer där)
  Men inget slår dermapenbehandlingarna!! Mer långvarigt resultat i kombo med bra hudvård. Gör ffa botox mot migrän men behöver inte längre på hakan.
  Lycka till och stor kram 💕

 7. Det jag undrar över är vr man ska kunna få hjälp med PåsarUNDER ögonen. Alla säger att det klarar bara brasilianska plastikkirurger. De som finns i min stad föreslår bara fettinsprutningar och det har jag sett, ser ut somboxarögon. Vet du?

Comments are closed.