I annonssamarbete med ALBERT - DIN DIGITALA MATTELÄRARE

ALBERTS MATTEHJÄLP

.

Tycker ni också att det är svårt med läxhjälpen ibland? Det tycker jag, iaf när det kommer till matte, kemi och fysik. Inte lätt att lära och inte lätt att minnas allt för den delen heller. Känner mig ganska otillräcklig emellanåt om jag ska vara ärlig. Jag har ju tre skolbarn utströsslade på låg och högstadiet plus gymnasiet och många läxor är det som ska göras och man vill ju som förälder både stötta och motivera där. Inte alltid det lättaste med just motivationen och därför blev jag riktigt glad när Albert hörde av sig för jag gissar att det är många föräldrar som ibland kan känna att man kan och borde få barnen att göra mer skolarbete hemma. Det finns alltså hjälp att få och när det gäller matten så stavas hjälpen Albert. En digital privatlärare i matematik helt enkelt. På de stora barnens högstadieskola har de Albert som hjälp även i själva undervisningen och den skolan var faktiskt den första skolan i Sverige som började med just detta hjälpmedel och det är ju lite roligt. Så Lolo och Trulle är redan insatta och nu har även Bea introducerats:)

.

.

.

Bea övar extra på den digitala klockan – något de håller på med i skolan just nu. Albert är digital tjänst som du kan ha med dig överallt vilket är perfekt eftersom den fungerar på mobila enheter såsom mobil och läsplatta. När som och hur som – det finns ingen ursäkt för att inte öva matte längre. Tjänsten är till för barn från 5-17 år alltså från förskolan till andra året på gymnasiet och för de som går på lågstadiet, som Bea, så är den mer lekfull i sitt lärande. Albert anpassar sig efter ditt barns ålder och även efter vilket läromedel man har i skolan.

.

.

.

Trulle, som går år två på samhällsvetenskapliga, kan också behöva träna lite extra. Lätt och smidigt att plocka upp Iphonen och köra lite:)

.

.

Nu har ni alla föräldrar och barn möjlighet att få prova på Albert gratis under 1 månad. Klicka här och ange bara koden HOFP.

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “ALBERTS MATTEHJÄLP

Comments are closed.