I annonssamarbete med NEWPORT

JULKÄNSLAN ÄR NU 100%

 

.

Tjohoooo – nu har jag den! JULKÄNSLAN med extra allt alltså, som jag har längtat efter att känna så:) Åh jag är verkligen helt inne på julstämning nu  och jag spelar jullåtar för fullt och pysslar. Det behöver inte vara några jättraketer med jul utan ni vet sånt där lite smått stämningsfullt här och där utströsslat över mitt casa. Gillar att fixa lite känsla där i burspråket, det är en sån tacksam plats att jula till det. Ovan ser ni ett doftljus jag bara måste tipsa om för det är helt fantastiskt. Om man gillar äkta grandoft för detta ljus raringar doftar den underbaraste gran du kan tänka dig! Eller det är väl cypress det doftar blandat med lyx. Heelt perfekt och kommer från Ralph Lauren och finns på Newport här och heter Bedford Holiday Candle. Mums:)

.

 

.

Tycker att det är så fint och mysigt att ha bilder på mina älsklingar i såna klassiska ramar lite här och där. Skulle helst vilja ha en flygel med locket fullt med porträtt och noter! Tjusigt liksom. Och visst är Moje för bedårande på det där kortet med fluga och allt<3

.

.

.

Så stämninghöjare i form av hyacinter (finns inte mycket som doftar så mycket jul och de blå doftar ju mest:) och de där fina lyktorna/vaserna de står måste jag också tipsa om. De är så där snyggt silvriga nedtill som ni ser (magiskt sken med värmeljus i) och finns på Midtown (Igor Västerås) och kostar typ bara 69 kr.

 

.

 

.

Har hunnit med att slå in julklappar också! Vad det är för fräsigt i just detta får ni faktiskt se en annan dag…

.

.

Nu ska jag samla ihop mitt wolf pack här (herrguuud vad huset kan kännas stort när man ska få ihop alla dessa barn) och servera lite middag i form av lime och cocosdoftande thaigryta!

.

.

Men vi ses snaaart igen så klart:)

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

2 thoughts on “JULKÄNSLAN ÄR NU 100%

  1. Åh, man blir både köpsugen och HUNGRIG när man läser dina inlägg. Provade din MAXvariant på pommes med rödlök etc och god sås! Himmelskt gott. 💕🍔Och jag är inte fan av hamburgare etc i vanliga fall. Tack för det tipset! Nu är jag nyfiken på receptet på din thaigryta också…. om du hinner förstås mitt i all julfrossa🙃🌲🌲🌲PS superfina barn hela högen!

Comments are closed.