MIN BÄSTA JULMUSIK PÅ SPOTIFY

 

 

 

I vanlig ordning spelar jag massor med julmusik här hemma just nu! Bästa bästa stämningshöjaren. Inte alls den där julmusiken som kan vara lite jobbig stressig och som man hört 1000 ggr utan bara sån soft och skön och härlig julmusik. Har ju en alldeles egen och ganska så uppskattad julspellista som heter House of Philia Christmas (tidigare hette samma lista Philia jul) på Spotify och finns här för alla er raringar att ladda ner. Listan är uppdaterad så här till julen 2018 med en hel drös splitternya låtar – bara att lyssna och njuta! Nästan 5 timmar suveräna mysiga låtar<3

 

.

KRAM

.

.

Rekommenderade inlägg

5 thoughts on “MIN BÄSTA JULMUSIK PÅ SPOTIFY

  1. Tack för tips på julmusik ! En fråga angående din behandling med profhilo. Skulle vara jättetacksamt om du ville skriva om resultatet. Och hur du upplever resultatet i jämförelse med skinbooster. Funderar på att göra någon av dessa behandlingar själv. Stort tack för din alltid så mysiga och inspirerande blogg också 🙂

  2. Underbar spellista 💕 Dock kan jag inte hitta den i Sonos Spotify? Är den låst? Söker på HOUSE OF PHILIA CHRISTMAS men den finns inte… Tack för svar !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *