PEPPEN OCH BUSY DAGAR

.

Moje håller utkik på gatan – men kommer mormor någon gåång då?!? Vi bor ju i ett helt fantastiskt fint gammalt område faktiskt, nästan bara vackra pampiga villor finns det här, och liksom ”mitt i allt” och det är nästan alltid något som händer där på gatan i stan . Spännande att kika på när man är två år och soffryggen i vardagsrummet är den absolut bästa spanplatsen:)

.

.

Todeloooo 2:a advent!

.

.

Men herregud vad dagarna går fort nu! Det går i ett hela tiden (jobb, aktiviteter, nöjen osv osv) och hinner ju inte med riktigt här. Pust. Typiskt december liksom men nu är jag tillbaka igen hos er kära bloggisar. Är verkligen så peppad inför jul detta år och vill verkligen hinna med och göra allt det där mysiga juliga med familjen:)

.

Igår hade fest här hemma med finfina vänner och med amerikanskt jultema och jag fixade mat nästan hela dagen. Gjorde kalkon igen (börjar få in snitsen nu men det tar tiiid) med alla klassisk tillbehör och så Waldorf Sallad och Pecan Pie. Himla kul faktiskt att ha lite tema när man planerar middag och det blev riktigt mumsigt och det var såå trevligt så. Sent blev det också och eftersom Moje typ inte ville sova inatt så går ögonen i kors här idag. Känns att man inte är 20 direkt haha! Men bara att kämpa på och nu ska vi strax sätta oss i bilen och åka till Stockholm och Drottningholm för lite julmarknad! Det duggregnar ute men hoppas på att vi får den där mysiga julmarknadskänslan ändå. Även utan snöinbakat slott och häst och släde:)

.

.

Önskar er alla en finfin söndag så ses vi snart igen!

.

KRAM

.

.

2 kommentarer till “PEPPEN OCH BUSY DAGAR

  1. Hej!
    Följer din blogg, trevligt med familjeliv, hus/trädgård, recep o saker att göra!
    Drottningsholmsmarknaden är fin men vi som bor här ute stör oss på bilköerna vid slottet 😆.
    Testade Beas kladdkaks med fuddge o glacyr vid halloween, himmelsk! Hoppas du lögger upp kån julkaka/tårta!
    Ha det bäst fina du!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg