I annonssamarbete med COUNTRY DREAMS

VÄRLDENS SNABBASTE FIX FÖR JULSTÄMNING

.

Moje och vår snygga fiolfikus i matsalen! Denna växt var faktiskt världens fynd på Plantagen (ej reklam bara tips) för det var halva priset på alla stora gröna växter . Stort gilla på sånt för stora växter – ganska mycket pengar oftast.

.

.

.

Sen köpte jag en sån där batteridriven liten fin tunn ljusslinga med ståltråd och virade runt stammen och simsalabim så blev det juligt även i detta hörn. Superenkelt knep att få lite julfeeling och jag tycker faktiskt det är lite coolare att slingan i en helt vanlig växt än i tex en sån rumsgran. Vanlig gran med belysning är ju s j ä l v k l a r t ett måste hos oss med men vi, eller jag, är ju väldigt noga med traditionen att ta in och klä den precis innan julafton ni vet. Känns dock som vi gamla trista som kör med ta-in-gran-tradition blir färre och färre haha. Dock är det nytt för i år att jag beställt en gran! Men hur smidigt är inte det? Kommer imorgon och hämtas sen när julen är över – perrfekt (Berställde granen  på Smålandgran.se för den som undrar)

.

.

 

Jag idag – i byxor från J Lindeberg, gammal kosta från By Malena Birger och supersnygg ny sidenblus med broderade manschetter från Baum und Pferdgarten

 

.

Och idag har vi härlig fredag och jullovet har därmed startat för alla skatter! Var som inte var så mysigt just idag var att jag var tvungen att ställa en mysig date som var bokad med vännerna nere på stan. Så himla typiskt. Sjuk barnvakt och då är det ju inte mycket att göra. (Försökte få till att storebror skulle passa lillebror men det var inte lillprinsen alls sugen på kan jag lova. OJ så arg han blev:)

.

.

Jag hoppas ni har det bra vänner?! Att ni mår finfint och ära glada och pepp för julen som väntar precis runt hörnet. Själv älskar jag den här tiden alltså, så mycket mys och god mat och förväntan. Bästa bästa. Så perfekt också att vi i år får en hel helg innan själva julen till att laga mat, baka och fixa. Långledigt och massa jultid tillsammans<3

.

.

Ha en mysig fredagskväll nu!

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg