NU KAN TOMTEN KOMMA

.

Hohohooo – idag har det julfixats kan i tro! Klappar har slagits in (det blir faktiskt så himla fina paket i år – måste försöka hinna att fota) och revbensspjäll har lagats och kaka har bakats och gran har tagits in (kommer dock kläs imorgon) och öppna spisen har blivit julfin som ni ser. Vet ni vad som jag tycker är så himla kul just nu också? Att jag har en liten som tror på tomten igen! Åh. De andra är ju inga belivers längre men Mojo kan ju tuta i vad som helst haha. Så imorgon kväll blir det åter igen en liten skål med gröt till tomten vid spisen, precis som vi hade när storasyskonen var små. Så gulligt. Ja att ha en liten sladdis är bara så himla mysigt – rekommenderar jag till er alla som kanske funderar på det. Bara plus med det (Ja förutom själva graviditet då:)

.

.

.

Julstrumporna i sammet och som är skatternas har vi haft i många år och de är så himla fin. Beställde dem från Tine K. Mojes söta pyttestrumpa ärfrån Maileg. På spiselkransen har jag lagt tallris (det finaste riset!) och träna sidenband och silvriga julgranshängen från Svenskt tenn. Vedkrogen är från Korbo.

.

.

 

.

Juldekorerad öppen spis hos oss! (Ska nog byta ut de klinkerna framför mot kalksten btw. Skulle bli såå fint)

.

.

Nu har det dock julfixats klart för idag och nu blir det 100% mys med julfilm, revbensspjäll till middag och massa julmust. Är barnsligt förtjust i julmust faktiskt:)

.

Vi ses imorgon igen girls!

.

KRAM

.

.

.

 

Rekommenderade inlägg

10 kommentarer till “NU KAN TOMTEN KOMMA

 1. Vad fint du har det. Vi klär också julgranen imorgon och idag har jag slagit in julklapparna i vaxat brunt papper och dekorerat med vit penna så de ser ut som pepparkakor jättefint. God Jul Petra ♥️☃️

 2. Men lilla söta strumpan då!
  Så mysigt med en believer 😊
  God jul ❤️

 3. Du är så duktig och pysslig och gör alltid tokgulligt i varje vrå. Tack för att vi får vara ”hemma hos er” och inspireras vareviga dag. En riktigt god jul och ett gott nytt år önskas dig och din söta familj!

 4. Superfint! Vilken storlek är det på vedkorgen, vet du?
  God jul till dig och din fina familj!
  Kram
  Tessan

 5. God Jul Petra! Vill också passa på och tacka för året som gått där du har gett så mycket inspiration och hög mysighetsfaktor! Jag har varit inne på din blogg varje dag, vissa dagar upp till fem gånger! Önskar dig och din familj en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!
  Stor kram från Anna i Skåne

 6. Hej Philia!!
  Kan du berätta lite mer om hur du fått ditt golv så fint och ljust? Hur såg det ut från början samt hur har du oljat in det och hur ofta? Antar det är någon form av vitolja.

  Tack för en supermysig blogg, hängt här sedan barnen var yttepytte små!
  Kram

 7. Ett oombett tips: kolla in den ljusa kalkstenen som finns i Ett hems badrum. Skulle passa bra hos er!

Comments are closed.