DAN FÖRE DOPPAREDAGEN

.

Nu har vi gran även i vår trettiotalsvilla i stan!

.

Dan före dopparedagen nu vänner! ”Är ni fas med allt” raringar? Det är inte riktigt jag direkt men som sagt – det blir ju jul ändå. Kylskåpet och kallförrådet i källaren har iaf fyllts med godsaker och DET är det viktigaste tycker jag iaf. Då har man ju julen i box. Herregud vad jag äter dessa dagar förresten! Köttbullar och Jansson och vörtlimpor med skinka och senap och massa bullar, kakor, praliner och kolor var och varannan dag. Mmmm. Men så ska det vara, orkar verkligen inte bry mig om att vara så där duktig och nyttig när det är jul. JUL = matkoma, dt om något är sen jättegammalt. Glöm inte det:)

 

.

.

.

Finfin stor 3 meters kungsgran i år (hemlevererad från Smålandsgran) och pyntet är vårt kära tingeltangel och samma som vi haft de senaste jularna. Lolo-sötnos sätter sista piffet.

.

.

 

.

Tycker ni det ser tomt ut längst ner på granen? Det är för att en liten kortväxt människa tycker det är superkul att norpa julpynt och gömma i skålar och vaser och soffan… (man får se upp var man sätter sig så man inte också får kulor i grenen:):)

.

..

Nu ska jag ta och trippa ner och duka fint i matsalen här.

.

Hoppas ni har det bra ni också raringar!

.

KRAM

.

.

.

 

 

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “DAN FÖRE DOPPAREDAGEN

  1. Haha, se er för! Vilken fin gran och söt dotter! God Jul!❤️🌲
    Kram från Anna i Skåne

  2. God Jul Petra och tack för all härlig inspiration och feelgood-känsla du alltid sprider✨

  3. Hej. Vill bara tala om att det är inte lätt att titta på din blogg med mobil. Tar jättelänge tills dina bilder visas? Kanske går att fixa. Kram.

Comments are closed.