FJÄLLET DEN 4/1

.

Ovans er ni lite pics från denna fredag i Dalarna! Solnedgång över fjället utanför stugfönstret och så bilder från vår våffel/gulaschlunch på Gammelgården på Högfjället. Alltså jag älskar det stället, så himla mysigt, ombonat, varmt och genuint och extremt trevlig personal. Inredning som att hälsa på hos en Hobbit. Rekommenderas.

.

Här kommer dagens lilla vykort från mig och Sälenfjällen! Idag har det varit soligt och jättefint och faktiskt plusgrader och även jag har också varit en sväng upp i backen. Fick låna utrustning av snälla J när jag stod med trumpen Moje som inte ville åka slalomskidor alls (alltså jag tror han är för liten) och alla andra i gänget hade tokkul uppe i backen. Tyvärr är ju J en mycket petit person och hennes pjäxor höll på att ta livet av mina fötter (en strl för små och helt fel för mina vrister, gaah) så det blev ett o n t åk och inget mer sen. Men det var kul att ta en snabb tur iaf och får väl åka mer sen när Moje kan (och vill) följa med i pisterna.

.

Önskar er en mysig fredagskväll nu! Här har vi precis vinkat av kompisar och ska krypa upp i soffan i pyjamasarna och se på På Spåret och mumsa choklad från Fjällbagarn.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

9 thoughts on “FJÄLLET DEN 4/1

  1. Magisk förstabild 😍
    Är inte mannen med så du kan hyra dig ett par pjäxor och skidor för några goa åk? Synd att inte passa på när man är i underbara fjällen🤩
    För oss blir det förhoppningsvis en liten skidtripp v.10, blir nog tor-sön i Branäs. Inte roligaste backarna men perfekt för barnen ändå. De stod på skidor för första gången i fjol (6 & 8 år) och de pratar nog mer om det än solsemestrarna, är ju så himla härligt och roligt!

    Ha det fortsatt mysigt, kram.

  2. Härligt det ser ut. Min lille åkte inte så tidigt heller utan jag och min man turades om att vara i pulkabacken och att åka med de större barnen när man har fler barn med. Älskar verkligen att åka både längd och utför. Om jag inte minns fel så rullade du honom ivagn sist du var i fjällen…varför åker inte du också och har med egen utrustning eller hyr skidor som passar för du måste ju passa på. Snön här hemma är ju ett minne blott. Ha fortsatt härlig semester.

  3. Sist ni var i fjällen fick du ju inte heller åka?Känns lite taskigt måste jag säga, han har väl en pappa också?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *