MYSIGA FJÄLLDAGAR

 

.

Vilka härliga långa sköna dagar vi har här i Sälen! Ja dagarna känns verkligen mycket längre helt plötsligt och när kl är 13 så tror jag att den är typ 16, fjäll-luften suger verkligen musten ur en haha (har nog aldrig varit så trött på kvällarna som just nu, zzzz) Ovan ser ni lite pics från när vi var i Lindvallen och på mysiga Ski Lodge och hängde häromdagen!

.

Idag har vi ätit på Pinchos för första gången (nyöppnat vi Sälsfjällstorget och skatterna ju bara älskade det ställe) och hängt i Hundfjället och Bea har farit runt i Trollskogen och jag vill nu även påpeka att det absolut inte går någon nöd på mig som själv v a l t att vara den som tar Moje och inte åker:) Jag får så klart fara upp och ner för backen om jag vill men jag tycker det är bättre att H gör det just nu och peppar Bea i backarna. (Han är alltså inte ”taskig” och skiter i vad jag vill göra som några tror) Bea har inte åkt så mycket, kanske varit uppe i fjällen 3-4 ggr bara. Bättre att någon av oss kan gå all in än att det ska delas upp rättvisst bara för att, min skidtid kommer och skidsuget är inte direkt enormt just nu heller och speciellt inte här i Sälen (jag har åkt SÅ mycket just här även om jag just nu är mer än ringrostig om man säger så…) Om  vi varit i exemplevis Alperna så hade jag dock absolut propsat på att få åka jag med. Den utförsåkningen missar man inte frivilligt:)

.

Nu ska vi mysa sista kvällen här uppe för imorgon far vi hem till Småstaden igen!

.

KRAM

.

.

.Psst, Så vill jag ge en röd vacker ros idag till kvinnan i kassan på Systembolaget nere i Sälenbyn som FRÅGADE MIG OM LEG I KASSAN!! Men ni förståår! Åh. För en 46-årig 4-barnsmamma är känslan magnifik. Spelar ingen roll om linserna var grumliga eller om hon satt i helt andra tankar eller bara ville vara extra snäll. Så om ni jobbar på Systembolaget – fråga vinterlovtrötta flerbarnsmammor om leg. De blir s å himla lyckliga då;)

.

.

Rekommenderade inlägg

17 thoughts on “MYSIGA FJÄLLDAGAR

 1. Vad det strålar om din hy! Förstår att de frågar om leg då du ser ut som en tonåring i hyn. Din jacka är så fin och skulle gärna vilja veta var den kommer ifrån.

  1. Varför ens kommentera här, året börjat dåligt för dig o ni andra neggo här inne? Om du hade fått frågan så hade du säkert tyckt det var roligt, men har man inte fått uppleva det så förstår man det inte heller.
   Hoppas du får uppleva lite glädje det här året!

   Kram till dig Petra som delar med dig av din vardag, snygg som få är du med!

 2. Haha, jaaaaa vilken go känsla att få visa leg i den åldern! 🙂
  Jag brukar få visa leg sommartid, men sällan på vintern av nån anledning, ser väl så sleten ut då haha 😉 Fyllde 37 i december så visst är det kul att få visa leg då 🙂
  Du ser strålande ut på bilderna, fattar inte hur man kan ha sån glow den här tiden. Du ser så brun ut, vad använder du för produkter? Ett litet hudvårdsinlägg igen snart kanske?

  Kram

 3. Det gäller att ta vara på alla glädjeämnen! Det mår man bra av! Att tillbringa tid ihop med en liten två-åring är också underbart! Åh, vad jag saknar den tiden! (Naturligtvis har jag glömt när det var jobbigt;-)!)När jag promenerade med min sons lilla hand i min kunde jag känna förundran över att detta lilla babblande underverk var mitt barn. Time flies… Allt gott till dig Petra!☃️💕PS
  Det finns ett talesätt: Vänlighet föder vänlighet…

 4. Hihi ja du är minsann nåågot lite brunare än barnen☺️ men skönt ändå att få känna att man har lite färg mitt i bleka vintern…

 5. Men VAAAA??? Läste jag rätt, 46???
  Herregud aldrig sett en så fräsch 46-åring! Hade A-L-D-R-I-G gissat en dag över 40.
  Kram

 6. Hei igjen! Fantastisk hud! Kan du skrive litt om hudprodukter med farge i, eller brun uten sol, eller spraytan, eller solarium? Sunnere ? å sette farge på huden enn å sole seg!?

 7. Åh! Har verkligen ALDRIG fått visa leg på Systembolaget. Men däremot fått frågan på bussen vid 2-3 tillfällen senaste 2 åren (ungdomsbiljett?) Chauffören lyckades verkligen göra en 49-årings dag med den frågan. 😊😊

 8. Hej! Härligt med snö! Vad har du för vinterkängor på dig? Behöver tips på varma sådana att ha i fjällen och pulka backen😊❄️.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *