HEJ LÖRDAG

.

Jag sitter i sovrummet och sätter på mig lite glitter i öronen. Är det lördag så är det:)

.

.

Todelooo raringar!

.

.

Åh vilken fin lördag vi vaknade upp till idag! Kallt och isigt (höll på allvar på att slå ihjäl mig på trappen nyss. Herrregud så halt det var!) Lite sega efter gårdagskvällen ska vi nu sticka iväg hela grand familia till Frösåker och ut på landet för att äta gott hos mina svärisar. Det är ju dags för dem att resa iväg till huset i Thailand igen f(de bor där halvårsvis) och nu ska Trulle och Bea firas lite i förskott och det ska bli så mysigt så. Svärmor lagar alltid så fantastisk god mat och gör alltid så fint. Tyvärr är Maurits lite kinkig och har faktiskt varit det från och till ända sen vi kom hem från Sälen i måndags. Tror att det är knip i magen som kommer men han kan ju inte riktigt förklara med språket än v a d det är som gör ont på honom stackarn. Hoppas det går över snart, lite farmormys är kanske precis det han behöver plutten<3

.

Hoppas ni har det bra idag vad ni än gör bloggisar!

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

8 thoughts on “HEJ LÖRDAG

  1. Skrattade gott när jag läste att Trulle (?!) varit lite kinkig sedan Sälen 😉 förstår såklart att du menar lillpojken, men oj va roligt det blev!
    Tack för övrigt att du delar med dig av stort och smått!
    Trevlig helg 🙂

Comments are closed.