SMÅKRASSLIG SÖNDAG

.

Här blev det visst en krasslig söndag! Vissa medlemmar av la familia ligger just nu nedbäddade och jag bälgar i mig mängder med hempressad apelsin/ingefärsjuice. Ska ju vara bra säg det inte sant? Gott är det iaf. Sitter just nu i vardagsrummet och kikar in en sväng till er medans brasan sprakar så där himla hemtrevligt och på Sonosarna spelas Sweet soul sunday. Förresten så känns hela huset så himla så där hemtrevligt numera och det är en känsla jag velat ha länge. Ombonat och mysigt liksom, me like a lot.

.

.

.

Moje var så himla påhittig när han fick massa kylskåpsmagneter i form av bokstäver av farmor (vi har inte sådant kylskåp som sånt fäster på) Fick bli uppsatta på sideboardet i salongen istället, piffigt värre ju (Hur han nu kunde veta att de skulle fästa där är en gåta men snyggt är det ju inte direkt haha)

.

.

.

Så vi är hemma och tar det bara lugnt denna söndag medans snön dalar ner utanför fönstren. Lolo bakar citronmazariner åt alla som vill ha i köket och vi grubblar på hur många bittermandlar man nu egentligen måste använda för att ta livet av någon (är det bara 8 stycken eller flera – någon som vet?:)

.

.

.

Lite glimtar från vår söndag hemma på gatan här i stan blev det idag!

.

.

Önskar er en mysig fortsättning på dagen vänner

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

9 thoughts on “SMÅKRASSLIG SÖNDAG

 1. Åh vad jag gillar den här typen av inlägg! Snygga bilder och inspiration så det dånar. Tycker absolut din blogg är som bäst när det handlar om inredning

 2. Håller helt med dig: du har verkligen ett fint hem! Och vilken kreativ son du har, piffigt värre 😉
  Kram och krya på familjen, hoppas du lyckas ducka för bacillerna.

 3. Ha, ha! Först tänkte jag ”vad fan har hon gjort med Asplund-bordet” (är lite dryga 40 och ja, kanske bör börja fundera på läsglasögon😉), innan jag såg vad det var smyckat med…! Den tiden när all inredning hemma fick ett gult, rött, blått eller grönt inslag hur mycket man än plockade. Den tiden har sin charm den med😊

  Fint hem har ni hur som!!

 4. Sprayfärg, Petra!!
  Jag tänker spraymåla Lillans kylskåpsbokstäver i de olika färgerna jag tillåter i mitt kök!

 5. Det är ju supercharmigt med färgerna och att han kämpat själv med det 🙂
  Tyckte det va en fin färgklick .Allt behöver inte matcha 😉

 6. Tycker det var lite gulligt med färgklicken men jag förstår att det inte ska vara där i evighet. Men en dag eller två funkar ju. Väldigt påhittigt av M iaf 😀

Comments are closed.