I annonssamarbete med KICKS & BABYFACE

MAXA GLOWET TROTS OMSTÄNDIGHETERNA

.

Hello måndagsbloggisar!

.

Hoppas ni mår bra!?! Här hemma är det väl lite ”sisådär” men det är på bättringsvägen (att få en släng av magsjuka är inte kul någonstans det kan vi väl alla vara överens om:)

.

Idag tänkte jag ge er några av mina favoritprodukter när det gäller huden just nu! Yes jag har hittat ett par riktigt bra grejer och eftersom jag vill vara noga med huden och ge den så mycket fukt som möjligt så är jag nog ganska kräsen. Alltså jag är ju 40 plus och då krävs det agremanger, inget fjuss. Vill se och känna mig ordentligt återfuktad efter mina rutiner och ha glow, matt pudrig yta gör sig inte för mig.

.

.

.

Min hud just denna knastertorra vinterdag. Men hur seegt ska det inte vara med huden och denna årstid egentligen?? INGET kommer av sig själv, det gäller att dricka och dricka och smörja och smörja. Och fuska lite med både bus och glow (finns på tub också och t u r är väl det haha)

.

Får alltid frågor från er läsare angående make-up och huvdård vilket är kul! Make-up är ju inte min starkaste gren kan jag lätt säga men jag försöker. Blir typ chockad när jag ser småtjejerna göra såna proffstutorials på Youtube, de är såå duktiga och så himla noggranna. Tar ju en evighet om man ska göra alla de där stegen själv och jag personligen skulle få panik av så mycket make-up! Själv tycker jag inte att jag passar i så där mycket smink, speciellt inte med en mogen hud. Har jag lösfransar som jag har nu (dock väldigt korta och diskreta singelfransar) så är det viktigast med lite baspuder/solpuder/rouge/concealer/brynpenna och glow när det ska läggas make-up. Vill ju gärna se min hud genom allt det där andra (Och det var någon som visst tyckte jag såg ut som en viss Trump i mitt bus men det bjuder jag på:)

.

 

,

Detta mina vänner är den bästa masken på tub man kan ha när det gäller fukt. Nej den är inte smidig att använda, den luktar egendomligt och går inte att sova med MEN den ger huden allt och lite till. Har haft den tidigare (tror så mycket som 6 år sedan) men har varit utan ett par år och provat andra men nu är den min igen och jag släpper den inte. Lite kletiga gula Nimue Hydrating mask får PPPPP. Wow. Tyvärr kan jag inte ge er en länk på denna för Nimue går nog bara att shoppa hos hudterapeuter tror jag men leta reda på den i just din närmaste stad vettja. Såå värt.

.

.

.

Många har frågat om vilken BUS jag använder och jag har lite olika favvisar men på vintern är det denna från Lancome i ansiktet som gäller. Den tillför nämligen fukt när precis alla andra BUS gör det motsatta. Doftar ok, mycket lätt att applicera i gelform och ger lagom och fin färg (om ni vill se ut som Donald och mig då:):) Till kroppen har jag sån där mild och gradvis BUS-uppbyggande  hudlotionvariant från ACO. Funkar jättebra.

.

.

.

Men innan man använder BUS-produkter, och annars också, behöver man peela huden. Jag har ju helt övergått till syrepeeling och blivit helt hooked på det. Ska dock göras max ett par tre gånger i veckan (och inte varje dag som jag körde i början och började få typ läderhud av all syra haha) Elisabeth PRO gör jättebra peelingpads med kräm i som gör din hy fin och klar och reducerar fina linjer och fläckar sov. Dessa och Dr Gross brukar jag använda.

.

.

.

Så har jag ÄNTLIGEN hittat en riktigt bra ögonkräm! Inte den billigaste men klart den effektivaste så länge på mig iaf. Puffigheten har minskat ordentligt och så även fina linjer och den ska visst även göra så att fransarna får näring men effekten av det har jag ingen aning om än. Kommer från Filorga.

.

.

.

Sen måste jag tipsa om mitt quick-fix-serum från Clarins. (Just nu nedsatt med hela 20% – tips) Detta är lite trolleri i en flaska mina vänner och är ett litet ”face-lift” som kan behövas både nu och då. Tightar till huden direkt och förfinar ansiktsdragen. Brukar ha den på pelikanen (dubbelhakan) och på kinderna och över ögonen.

.

.

.

Förutom att ge huden massa näring och fukt så kan man fuska med det där glowet och detta är den bästa produkten för det tycker jag! En tub från Mac som ger sk strobing och det är ett pärlemoraktigt glow (jag har den rosa varianten och den är jättefin men den finns i flera färger) i form av en tunn skön skimrande kräm som jag applicerar med en fuktig blendersponge. Du kan blanda den med din dagkräm, ha den som lite glow på din lagda makeup eller som en bas och den är gaaalet dryg. Alltså den räcker i flera år. Du kan bygga på hur mycket glow du vill ha och även använda till decolletaget osv. MYCKET bra som sagt.

.

.

.

Försök att glömma håret. KATASTROF just nu, så där  ständigt elektriskt och ofärgat och oklippt och här bjuds det även på en sk ”mössfrisyr”! När var jag hos frissan senast? Maj?? Vad ska jag ta mig till! Blond page kanske.. Brunett med balayage och lite hårförtjockning kanske.. Vet iaf ingen som går till frissan så sällan som jag och då är jag ändå ganska poppis sk ”influenser” och allt haha (ja kanske inte när det gäller just hår då. Hoppas ni står ut och gillar mig ändå kära bloggisar:)

.

.

Ha det så bra nu tills vi ses igen imorgon!

,

KRAM

.

.

.

 

 

Rekommenderade inlägg

13 thoughts on “MAXA GLOWET TROTS OMSTÄNDIGHETERNA

 1. Stort tack för tipsen! Jag är heller inge vidare proffs på makeup och hudvård så därför var detta inlägg mycket välkommet!
  Jag röstar för brun ton i håret med lite balayage i längderna.
  Kram

 2. Tack för ett bra ock konstruktivt inlägg. Skönt att höra att en kräm luktar egendomligt, svårapplicerad men funkar bra. Krämen från MAC ska definitivt kollas upp, mitt golv ( 😉 ) är sannerligen i behov av lite glans och glow. Tack för tipset!

 3. Tusen tack! Det var precis ett sådant inlägg jag behövde just nu. Jag behöver både näring/fukt men även lite kosmetiska inslag för att fixa vinterns påverkan. Mac och ansiktsmasken blir mina ”treat yourself” varor i januari.

 4. Tackar för bra tips! Du skrev oftare förr om behandlingar du gör. Gör du inte det så mycket längre? Tänker skinboosters, dermapen, botox osv?

 5. Tycker mer att det ser ut som huden är fet och inte glow men det kan ju vara bilden och håret som du skriver skall själv köpa lite och testa i alla fall.

 6. Jag tyckte att du var fin i håret, ser inte det minsta elektriskt ut (mitt står åt alla håll!), min första tanke innan jag läste om din sk ”mössfrisyr”. Vad är det för fin tröja du har på dig? Så tacksam om du vill svara…
  Kram

 7. Jag tror du skulle passa väldigt bra i en kort page med blonda slingor som också ger stadga i håret.

Comments are closed.