FRANSKA PÅ TULPANENS DAG

.

Jag älskar ju färska snittisar, som de flesta, och jag har mina favoriter och jag blir typ överlycklig när jag hittar dessa i blomaffären! Idag var jag nere på stan i lite ärenden och slank in på Mästerblomman för att shoppa lite fina tulpaner med mig hem (Tulpanens dag idag ni vet;) och då hade de franska och dessa blir man ju bara så himla happy av. Varför då kanske någon undrar? Jo för att de så underbart vackra så klart och så känns de ju s å våriga. Som om man trippat ut på gården och knipsat några direkt ur rabatten  i vårsolen (men där ligger det just nu typ 3 dm snö)

.

.

.

Var förbi Midtown också för att säga hej till vännen M som då inte var där (Formextider – glömde det) men fick med mig 3 ursnygga  Himlakuddar. Alltså den där hundtandsmönstrad med fransar i taupefärg, mmm. Lite nytt på kuddfronten är alltid kul:)

.

.

 

.

Lite underbar vallmo och körsbärskvistar fick göra tulpanerna sällskap. (Ljuslyktor från Skogsberg & Smart)

.

.

 

Soffa och soffbord från Eilersen för den som undrar (Brukar ofta få mycket frågor om soffan och modellen heter alltså Great Lift och tyget är ett riktigt tätt, tåligt och lyxigt sammetstyg som heter André. Dessutom avtagbart = perfekt:)

.

.

Ha en riktigt skön kväll nu – här hemma blir det film lite senare och så semmelpremiär till den minsann. (Moje har redan fuskat och fått sin och han tyckte mest bara om mandelmassan faktiskt. Det är väl den en som alla andra barn brukar rata:)

.

.

KRAM

..

.

.

Rekommenderade inlägg

19 thoughts on “FRANSKA PÅ TULPANENS DAG

 1. Håller med om att jag också älskar dina inredningsinlägg, fast gillar alla inlägg egentligen du gör 😀 Du kunde uppdtarea oftare, kikar in varje dag för att få härlig inspiration 🙂
  Vad är det för vas till blommorna? Är det en dagg? Jag tappade bort min ( från Mio) då jag var och stylade ett hus inför försäljning, hur jag lyckades med det har jag ingen aning om 🙁 undrar om det finns liknande till salu nånstans…

   1. Tack för svar 🙂
    Kanske man skulle satsa på en ”äkta vara” nu, den här modellen känns ju ständigt modern 🙂
    Ha en bra dag!

 2. Jag tittar oxå in varje dag. Älskar att se dina inredningsbilder, ja alla andra bilder med så klart 🌸

 3. Hej!
  Var är den fina grå mattan köpt? den som ligger under soffan
  Med vänlig hälsning
  Christina

 4. Hej! Hur ser du på din roll som förebild och inspiratör vad gäller vår överkonsumtion av jordens resurser? Många som bloggar uppmuntrar till just konsumtion och leder människor i fortsatta negativa köpmönster. Känner du att du har något ansvar i detta? Köper du begagnat? Skänker du saker och kläder till välgörenhet? Mvh Stina

  1. Jag bloggar och arbetar just med fokus på inspiration, inredning, mode osv ungefär som ett magasin men kan inte känna att det är mitt ansvar vad ni vuxna läsare gör av det jag skriver. Jag tycker tex inte själv att det är just Damernas Världs ansvar att inspirera mig till att inte köpa nya kläder, det blir ju lite fel. Eller att de som driver butiker ska sluta uppmuntra människor att köpa.

   Nej jag köper inte begagnat förutom vissa möbler tyvärr. Ja jag skänker till välgörenhet och även saker. För någon månad gav jag tex en hel säck med fina gamla By MB-kläder.

 5. Hej
  Jag kan instämma med övriga som tycker om dina fina inredningsinlägg. Verkligen inspirerande! Din stilkänsla när det gäller inredning är oslagbar.

  Bästa
  /Ann

Comments are closed.