TEKNIK & SNÖKAOS

.

.

Yes finally!!!

.

Tycker att denna bild med  Mojes putläpp från idag får symbolisera ungefär hur jag känt mig  då den *piiiiiip* bloggtekniken har strulat för mig. Får typ eksem när sånt inte fungerar, ni vet när nätverk, datorer, kameror, iPhones, apple-tv osv osv strejkar. Idag blev WordPress dvs smitt bloggverktyg visst uppdaterat och så plötsligt blev det omöjligt att använda. Men nu är det äntligen fixat, som ni märker, och jag kan andas ut, pjuuh. Moje har hur som helst varit hemma och ledig hela dagen med mig eftersom det var freezing med minus 13 grader imorse och sen snöstorm, brrr. Vi har haft det så mysigt med bla ännu mera semleätande och mysigt fika med mormor och morfar medans snön bara öst ner ute.

.

.

.

Det bästa man har sätter man på bordet och då menar jag inte den trötta gamla amaryllisen (Men jag kan inte med att slänga den när den fortfarande har fina blommor, fast det känns väldigt mycket jul:)

,

,

.

Har fått flera kommentarer om att både jag och Moje ser så himla ledsna ut! Så tråkigt! Kan inte förstå varför?:) Nej vi är inte alls deppiga, faktiskt mest bara väldigt glada hela tiden. Dock är Moje väldigt svår att få bra på kort för han rör sig ju hela hela tiden och väldigt fort och så gör han miner oavbrutet (och ler inte på beställning heller dvs dåligt bloggbarn:) Jag däremot har väl inget att skylla på men nä jag är inte olycklig. Inte alls, är bara väldigt glad, nöjd och tacksam:)

.

.,

.

Semla är halvgott tycker Moje men mandelmassan i mitten är smaskens!

.

.

Ha nu en mysig kväll!

(Och Mojes mysdräkt är från lindex om någon undrar)

.

KRAM

.

.

.

9 kommentarer till “TEKNIK & SNÖKAOS

  1. Hahahaha! Att ni ser trötta ut?! Är det på riktigt vad folk skriver? Det är något som är knas i vår verklighet år 2019. Har man inte större problem än att kommentea hur trötta du och din son ser ut så är ju livet ändå ganska ska på topp även om ens värld är lite väl liten.

  2. Godkväll! Supersöt lite semleätande kille <3
    Ni ser absolut INTE ledsna ut!? förstår inte heller…alltså vad är det med folk?
    Tack för en inspirerande , underhållande och fin blogg!! Blandning av allt !!
    Kram <3

  3. Nää, ni är bara sååå söta. Moje är visst en bra fotomodell. Han är URGULLIG! Dessutom är alla miner det som gör att barnbilder blir så bra! Keep up the good work! ♥️☃️♥️

  4. Folk är ju inte kloka! Har man inget bättre för sig än att kommentera andras utseende så rekommenderar jag att man börjar att titta sig själv i spegeln………!

  5. Men fy vad ledsen man blir av att höra sånt… hur står man ut med sig själv då man fäller sådana kommentarer?
    Jag tycker tvärt om…. Du tar helt underbara bilder på honom…det är ju de där bilderna fångade i vardagen och inte de ”uppställda” som blir de allra bästa och de som är de finaste minnena då han blivit stor…. Du kommer säkerligen komma i håg precis vad han babblade om just där och då…mellan tuggorna på semlan…;)

  6. Trötta? Ledsna? Har jag aldrig tänkt. Utan tvärtom, strålande, värme, kärlek och humor. Det är vad jag ser och känner när jag läser dina inlägg och tittar på alla fina bilder.
    Nu har jag slutat äta socker, vilket är bra (tur), för M är verkligen söt som socker 😉😍.
    Ha en fin helg. Den blir kall så nu lär vi elda för fullt i kamin.
    Kram

  7. Ljusstaken i köket är så söt! Det glada barnet som äter en semla och detta ljus som tänder gör ett så positivt intryck…verkligen! en mycket vacker interiör.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg