FREDAGSHÄLNING FRÅN SMÅSTADEN

.

Jag idag! Utanför ett snöinbäddat hus på gatan i stan och fuskpäls från Twist & Tango (gammal favvis) och vinterns skönaste boots från Uggs (Årets favvisar och har dem typ jämnt och de t å l väta – bara en sån sak )

 

.

.

Hej bloggisar!

.

.

Fredag igen och en strålande vacker sådan idag! Solen strålar och det är alldeles så där krispigt (länge sen jag använde det uttrycket förresten? Det var ju liksom  jag och retade gallfeber på vissa back inte the bloggdays;)

.

Ber om ursäkt att jag inte kikade in ingår men jag kände mig så sorgsen på grund av att jag fick reda på något tråkigt (ni får kika på insta om ni vill veta) Och ikväll skulle vi göra något roligt med skatterna men H är sjuk så det får vi hoppa helt enkelt. Ska laga riktigt sådan comfortfood till honom och oss ikväll i form av lasagne och hoppas på att det får honom lite piggare. Jag brukar ju själv trycka i mig energi och mat när jag är krasslig – tror verkligen på det. Annars har jag och Moje mest lekt och ritat och dansat och pysslat inne idag, det är så vansinnigt halt och hårt och knöligt på backen ute så det går knappt att gå med vagnen och inget kul att vara ute på gården att leka heller.

.

.

 

.

På bästa gatan jag vet, älskar verkligen vårat mysiga villområde. Kommer nog aldrig kunna flytta härifrån<3

.

.

Ha nu en riktigt skön fredagskväll raringar!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

6 thoughts on “FREDAGSHÄLNING FRÅN SMÅSTADEN

  1. 😂😂herregud en väska är väll till för att användas , och är det bra kvalité så ska det väll tåla lite snö ❤️fin du är Petra !!👌🏻

Comments are closed.