UTE OCH LUFTAR HONEY

.

Idag tog jag med  mig småpluttarna (pappahelg för de stora) och H på prommis till hamnen för att äta mysig lunch på Kajplatsen! Det är ju en av Västerås allra mysigaste krogar och som jag alltid brukar rekommendera när någon av er läsare önskar b r a restaurangtips från Småstaden. Alltid så trevligt att gå ner dit och ta en ”Råbiff eller Mulle”, mina stående favoriter. Så där varmt, ombonat och gott med finfin utsikt över Mälaren (och nära:)

.

.

.

Älskling behövde ju luftas efter att varit sjuk ett par dagar. Lite lång helglunch ute är aldrig fel<3

.

.

.

Jag tog Moules denna gång och de var mycket smaskiga (men nästan i minsta laget) H och Bea åt hamburgare och Moje fick köttbullar som han åt med god aptit (På mig har jag klassisk ulltröja By MB och under så skymtar en sidenblus från Baum und Pferdgarten som finns här och slacksen är från Lindex och jackan är en Woolrich) Så satt vi där och njöt av mat och pussade på våra skatter och sippade vin och  hejade på vänner som gjorde Kajen denna lördag precis som vi och hade det allmänt härligt

 

..

.

Sen promenerade vi den lilla biten upp och  hem till våra kvarter igen!

.

.

Hoppas ni också har haft en fin lördag! Berätta gärna vad ni gör! (såå mysigt att läsa era hälsningar ska ni veta, läser alltid a l l t)

.

.

KRAM

.

.

.

12 kommentarer till “UTE OCH LUFTAR HONEY

  1. Hej!
    Ser ut som att ni haft det mysigt!
    Denna helg går åt till att förbereda mig för min planerade bukplastik på AK nu på tisdag. Ditt fina resultat har varit en stor motivator för mig ska du veta! Är väldigt tacksam för att du så öppet delat med dig av dina erfarenheter.
    Kram //Eva

  2. Jobbat förmiddag, tränat och klämt i mig en pizza i soffan framför tv. Nu är mitt största problem hur jag ska få plats med ben and jerrys glass i en redan proppfull mage. Sen blir det tidigt i säng för klockan ringer 0440 och då är det dags att gå till jobbet igen.

    1. Den rosa i fuskpäls är från Lindex. Den liknar i allafall den min dotter har fanns på rea nyss såg jag!

  3. Idag åkte hela familjen till ett köpcenter i Malmö. Vi åt lunch på Texas Longhorn, sen lekte barnen lite i en klätterställning, lite shopping och fika på Espresso House.

  4. Mysig, snygg och maskulin är vad han ser ut att vara, din karl. 🙂

  5. Vi har hängt i slalombacken. Hela familjen och tre kompisar till barnen 😃 Och lunchen bestod av matsäck i värmestugan. Ja vi lever lite olika liv du och jag 😉 Och imorgon ska jag hänga i en sporthall då ena dottern har match.
    Ha en fortsatt trevlig helg!

  6. God kväll! Vi har bowlat idag med alla tre barnen; 9,6 och 2 och farmor hängde med. Gick jättebra och lillkillen, som har samma födelsedag som din Mojje, fick hjälp av oss med en ställning där man la klotet och sen kunde han bara putta till klotet. Superbra och han hoppa upp och ner av glädje😃Så tips till dig, funkar att bowla med en 2åring. Sen har vi käkat på en liten restaurang där det ikväll var ”pop up” med kock från Sydamerika , med snitsig tapas. Heldag så nu sover de sött och vi har glufsat grillchips. Ha en fortsatt fin helg och hoppas vi alla får mer soool imorgon😎

  7. Har inte gjort något annat än att slapp idag, men ska plugga lite matte imorgon, vi har redan ett första matteprov nästa vecka i matte2c, börjar känna mig lite stressad men det ska nog gå bra.
    Låter som en jätte trevlig dag ni haft!
    http://Www.caloveline.com

  8. Vi har haft långhelg på landet och rastat vår lika busiga 2.5 åring som Moje. Han har sprungit sin kanske första km då mina föräldrar med hund också varit här och henne följer liten överallt, genom snår och buskar så mössan åker av och så även på skogsstigarna ute på promenad. Stor motivator den där hunden för ute vill han oftast bli buren, pust, men inne kan han springa hur många timmar som helst 😅

    Åh så fina ni är 😍 Bea är så chic i sin fina jacka 💕 Stora tjejjen! Kramis på er

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg