I annonssamarbete med ALBERT - DIN DIGITALA MATTELÄRARE

TJEJERNA FÅR LÄXHJÄLP AV ALBERT

.

Nu är det ju nya friska tag när det gäller skolarbetet när vårterminen börjat! Jag har ju skrivit tidigare att jag tycker det är så svårt att hjälpa skatterna med läxhjälpen när det gäller matte, kemi och fysik och att jag känner mig ganska otillräcklig emellanåt med den biten. När man som jag har tre skolbarn på låg och högstadiet plus gymnasiet är det många läxor som ska göras varje vecka och som mamma vill jag ju kunna var den skolhjälp de behöver. Men! Det finns en räddare i nöden och det är Albert som är en digital privatlärare i matematik. Trulle och Lolo har och har haft Albert på högstadiet genom skolan och de gillar verkligen den tjänsten. Så himla smart och enkel läxhjälp för de barn som behöver.

 

.

.

Lolo övar matte och eftersom det inte är hennes absoluta favoritämne så behöver hon den där lilla extra hjälpen som är snabb och enkel att använda. Hon går i åttan nu så matematiken börjar bli ganska avancerad. Albert är digital tjänst som du kan ha med dig överallt vilket är perfekt eftersom den fungerar på mobila enheter såsom mobil och läsplatta. När som och hur som – det finns ingen ursäkt för att inte öva matte längre. Tjänsten är till för barn från 5-17 år alltså från förskolan till andra året på gymnasiet och för de som går på lågstadiet så är den mer lekfull i sitt lärande. Albert anpassar sig efter ditt barns ålder och även efter vilket läromedel man har i skolan. Albert för de yngre barnen är anpassad för läsplattor och dator och Albert för de äldre barnen är anpassad för användning på mobil (Albert app:en).

.

.

.

Procenträkning pågår!

 

..

.

Bea övar också med Albert (anpassat för de yngre barnen) inne på sitt rum

..

.

.

Nu i samband med skolstarten har alla ni föräldrar och barn möjlighet att få prova på Albert gratis under 1 månad. Klicka här och ange bara koden HOFP.

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

14 thoughts on “TJEJERNA FÅR LÄXHJÄLP AV ALBERT

  1. Det finns en hemsida/app som heter Khan Acadamy, fast den är på engelska, men den har nästan varje ämne iallafall, där jag pluggar min kemi och jag vet att några chalmers elever jag pratat med använder den, så det är verkligen recommend recommend!
   http://www.caloveline.com

 1. Jag tycker det känns väldigt märkligt hur du ständigt använder dina barn i marknadsföringssyfte. Vet de om att de jobbar och får de ersättning av dig för att de används i kommersiella sammanhang? Avsätta en del av den summan du tjänar till dem som lön när de är med? Och hur redovisar de sina uppgifter? Det är mycket att tänka på när barn är med i kommersiella syften och uppfyller du de kraven?

  1. Jaha d e t tycker du är märkligt denna vecka..

   Det är intressant när du skriver om hur ni valt när ni renoverat och så men det blir osmakligt när du pratar ner yrkesmänniskor som om de vore sämre och underförstått ’billiga’. Latexfogar behövs ibland framförallt i gamla hus där varken golv, tak eller väggar går i räta linjer och det behöver inte omedelbart betyda att hantverkarna har varit finsnickarna. Min farbror jobbar med finsnickeri på båtar och där räknas varje millimeter men inte ens där kan allt bli perfekt.

   Jag tycker det är häpnandsväckande att du på allvar promotar barnoveraller som kostar ca 1500kr på rea. Inte ens säkert att ungen kan ha den hela vintern utan att växa ur. Köphets delux pga märke. Det finns superbra overaller för halva det priset hos Svenska märken som funkar väldigt bra och som dessutom har mycket bättre passform för det lilla barnet att röra sig i än den där.

   Ditt inlägg strider mot marknadsföringslagen och kommer att anmälas. Du måste specificera vilka företag du samarbetar med och inte bara skriva ’av mig utvalda’ samt att denna text måste stå tydligt under inläggets rubrik. Sedan måste du också skriva tydligt vid varje nytt samarbete i styckena att du ny byter företag och nu visar samarbete för ett nytt företag.

   Du som influenser borde veta detta. Om inte. Läs på. Gör om. Gör rätt.
   Du har gjort många snobbiga uttalanden på senaste tiden som man reagerar på.

   * Blocket, ja jag tittar där också (typ tro det eller ej)
   * Badade i insjö som var bajsbrun (typ jag badar bara på Gotland d eller rivieran)
   * Hötorgskänsla (what??!)
   * Mammor till tonåringar köp märkeskläder.
   * Jag har slitit och tränat hårt för min mage (andra sekunden har du bara utnyttjat gymkortet en ggr på ett år och gjort bukplastik)

   And so on…

   Vad du uppmanar till konsumtion och märkeshets. Vadå tonårsmammor? *skakar på huvudet* såklart dina barn bara klär sig i märkeskläder men det är väl dumt att hetsa andra till det.

   Såklart du äger din kropp. Men jag kan tyvärr inte hålla med sin hejarskara och säga att åhhhh vilket fint filmklipp. Du beter dig nonchalant mot dina läsare, svarar inte på vanliga kommentarer och lägger locket på om att denna bukplastik misslyckades och du fick opereras om. Och sen har du mage (ordvitsen!) att posta detta…
   …. och till er nu som men åhhh läs in här då och hon har inga skyldigheter mot läsarna osv bla bla….. jo jag brukade gilla hennes blogg och är precis som många andra läsare besviken på henne och skyldighet har hon om hon gör reklam för något som alla tror gått snett och sen inte säger om det är så eller ej.

   Hej får jag bara fråga varför du skriver en del märkliga benämningar så som ’familia’ eller ’la familia’ och en massa saker på franska osv. Det kanske är din grej men för mig personligen så rimmar det inte bra i mina öron.

   Jag tycker pepparkakshuset var fult. Känns inte som ett som barnen fått vara med att göra direkt. Känns inte äkta.

   .
   .
   .
   .

   Ett axplock från dig, har du någonsin bara skrivit en trevlig hälsning?

   Men lugna ned dig lite. KLART det inte betraktas som jobb när mamma tar en bild ibland till bloggen och nej de får inte lön som redovisas (herregud) De och jag är helt okej med med att de syns då och då på HofP. Jag frågar alltid om de vill vara med och jag kan lova att tjejerna tycker om att synas, de brukar fråga om att få vara med. De brukar säga att jag aldrig får sluta blogga. Det finns så många olika sorters yrken och att kunna som jag driva företag och det hemifrån eller var vi än befinner oss och finnas där hela tiden som en engagerad närvarande mamma för mina barn efter skola/föris uppskattar vi alla. En fantastisk förmån för hela familia helt enkelt:)

   1. Plockade du precis fram alla de kommentarerna från en och samma IP adress? Och sen publicerade dem? Och samtidigt bröt mot GDPR-lagen? 🤔 Intressant. Dock står jag för mina kommentarer. De är varken hat eller nättroll utan kritik och funderingar. Och rotar du lite till så hittar du även alla de berömmande kommentarerna. /Amanda

    1. Åh herre… 😂😂😂

     Och nej ”A”, Petra bröt inte mot ”GDPR-lagen”. Intressant att du försöker påskina att du vet vad du pratar om när du inte ens vet vad den heter.

    2. A hahha på vilket sätt har hon brutit mot GDPR? Hade hon lagt ut din ip-adress, eller fullständigt namn och adress, personnummer, ja då hade vi pratat GDPR-fel..men ..nej.

  1. Jag tycker det var en intressant fråga faktiskt. Otroligt oförskämt av dig att tilltala någon med ”fuck off”.😳
   Tror att Petra är intellektuellt kapabel att svara på A:s fråga. Skulle vara intressant att få veta hur Petra tänker i frågan. Bloggare borde verkligen begrunda hur och varför de ”använder”sina barn i sitt arbete.

 2. Att hjälpa till i familjen och dra sitt strå, göra en andel, tycks vara väldigt märkligt för en del människor. Att bidra med det på ett passligt sätt enligt åldern är det inget fel på. Att finnas med på något foto på en blogg i marknadsföringssyfte ibland kan inte räknas som något tungt barnarbetskraftsarbete, som ni tycks vilja dra paralleller med.. Då min dotter under eftermiddagen kommer till skolan, där jag arbetar som lärare, ofta hjälper till med något, som att rada/ bära en hög med böcker och gärna vill göra det, anser ni att är något dåligt.. Eller att jag borde betala för det..

 3. Trist med såna troll Petra, verkligen en baksida med ditt jobb att behöva stå ut med sådana påhopp. Ta inte åt dig! Kram

Comments are closed.