I annonssamarbete med BABYSHOP

MOJE MODELLAR

.

På catwalken idag har vi idag Moje! I nya vårkläder från Babyshop som jag som mamma bara tycker är det coolaste och sötaste. Sotarmössa, stickad tröja och jeans med häng är riktiga favoriter när det gäller pojkkläder.

.

.

Mycket spännande kan man hitta i Mammas glitterväska från Mulberry. Eller man kan tro att det finns mycket spännande däri (typ ett par kvitton och ett kvarglömt lipsgloss) Sotarmössa I Dig Denim och klassiska Ralph Lauren bomullströja fast i sprillans nya kollektionen där den kommer med flaggan i grå/svart. Hur fint?

.

.

.

Är man liten ska man ha skönt på fötterna som är enkla att hoppa i. Dessa tokballa sneakers är från Adidas.

.

 

.

Att fota dagens på en tre-åring är en utmaning haha, inte stilla många sekunder. Precis som det ska vara:)

.

 

¨

Måste också tipsa om dessa danska designjeans för barn som heter Minymo. SÅ himla gulliga med låga fickor och i superskönt mjukt jeanstyg som är perfekta att leka i. Kostar inte mycket heller!

.

.

.

Mer fint till små pojkar: Mössa från Gant, jeans från Molo, sweater Molo, jacka Ralph Lauren, Star Warsrygga Kipling, mjukisbyxor Kenzo, stickad tröja Ralph Lauren, sneakers Adidas, jeansskjorta Diesel.

.

.

Alltså det är ju bar så himla kul med barnkläder tycker jag. Har älskat att klä barnen ända sen Trulle föddes och det var LÄNGE sen (han fyller vuxen nästa vecka!)

.

Ha nu en fin start på veckan!

.

KRAM

.

.

.

 

10 kommentarer till “MOJE MODELLAR

  1. Vilken goding, så fina kläder, har också alltid älskat att styla mina barn och mig själv också, brukar säga att det är medfött, nu mera kollar jag på fina outfits till mina barnbarn, 12, 8 och en 1-åring, så kul, Lolo hade en superfin t-shirt från RL som jag funderar på att köpa till Malou som fyller 12 nästa söndag, ha en superfin dag önskar Yvonne i Luleå -25 brrr

  2. Hejhej!
    Jag har snöat in (i huvudet 🙂 )på Gotland och inredning och vet ju att dina föräldrar har ett hus där som ser wooow ut!
    Vore jättekul med ett inlägg ifrån deras hus om inredningen och detaljerna de valt.
    Tack för en trevlig blogg!

    1. Ja visst är det så himla mysigt med Gotland! Ska se vad jag kan göra och tack själv:)

  3. Men vad är det för en fin mulberryväska😍? Den modellen måste jag missat, för det är väl inte en darley?

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg