SERIETIPSET FRIENDS FROM COLLEGE PLUS EN DOKUMENTÄR

.

Heeeej Måndag!

.

Tycker vi kickar igång den här veckan med ett litet serietips! Har ju varit hemma typ hela helgen med sjuk skatt och har då plöjt nästan hela två säsonger av Netflixserien Friends from College. Det är en sån där lättsam lite crazy amerikansk vännerserie ni vet i samma anda som gamla Friends men ingen sitcom utan serien är snyggt filmad i tjusiga miljöer i New York. Handlar om ett gäng gamla studiekompisar från Harvard som börjar umgås igen i fyrtioårsåldern och deras gamla umgångessätt håller fortfarande i sig när de ses. De blir som tjugo igen och det ger ju konsekvenser på deras omgivning och arbetskamrater, vänner och partners. Det är också en del gamla förälskelser som fortfarande pyr vännerna emellan och en hel del drama.. Säsong 2 är allra bäst och jag har blivit typ kär i flera karaktärer som tex den framgångsrika ursnygga inredningsdesignern Sam som hela tiden försöker vara mest vuxen och sansad men som ändå inte liksom kan ”behärska sig”. Och underbara Ethan och Max, deras dialoger kan vara helt galet kuul. Se den!

.

Friends from College på Netflix alltså. (Trailer sprillans nya säsong 2 här)

.

 

.

.

Sen kan jag också rekommendera den extremt obehagliga dokumentären FYRE – the greatest party that never happened! Finns också på netflix. Den är inte obehaglig som i läskig utan mer som i hur människor kan bete sig totalt världsfrånvänt utan en tanke på konsekvenser och hur världens största ”fiasko” skapas. Ett gäng på en eventbyrå, också i New York, med för mycket ego och för mycket pengar  ska genom social media och influensers inflytande locka tio tusen rika ungdomar till en souuperlyxig festival på en ö i Västindien som är en pr-grej för deras nya projekt. En ö som inte finns… Heelt sanslös och helt på riktigt fast man tänker att detta måste vara en parodi (Trailer här)

..

.

Nu ska jag passa upp på min lilla sjukling här och servera lite glass på sängen (liten har fortfarande hög feber)

.

Ha nu en fin dag i snöyran!

.

KRAM

.

.

.

.

11 kommentarer till “SERIETIPSET FRIENDS FROM COLLEGE PLUS EN DOKUMENTÄR

 1. På tal om serier på Netflix, du har väl sett ”You”? Om inte, march pannkaka, herregud så bra!

 2. Tack så himla bra med serietips! Ska fråga om min pojkvän vill se serien med mig, vi såg just klart Modern Family och vi hittar verkligen inte någon annan serie nu, tyckte ”You” var så himla äcklig.
  du borde göra mer sånna här inlägg! Alltid skönt med nya serier/filmer!
  http://Www.caloveline.com

  1. Tycker också att You är ruggig värre! Stod bara ut ett avsnitt. Gillar däremot Iliza Schlesinger Stand Up – de showerna är min rekommendation för ett gott skratt och allmän feel good! 😊

    1. Hur kunde ni tycka You var så ruggig? Den var ju superbra och sådär passligt läskig så man kan se den själv och samtidigt inte bli äcklad…. tycker båda huvudpersonerna var så bra! 🙂

 3. Älskar serietips! Tack, tack! 🙂
  Andra snälla kommenterare får gärna haka på… :):):)

 4. Kan tipsa om “sex education “ på Netflix.
  Var skeptisk innan vi började. Tänkte typisk amerikansk high school serie, men nej.
  Rolig, tänkvärd och bra budskap. Vi kunde inte sluta titta.

 5. Hörrni – bästa bästa serien på Netflix är ”breaking bad”. Har ni inte sett den – gör det bums!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg