IDAG FYLLER MIN ÄLDSTA ARTON ÅR! (KAN NI FATTA?!)

.

Hurra, hurra, hurra, hurraaa – idag fyller vår bästa Truls arton år!!!!

.

Detta faktum kan jag bara inte riktigt fatta faktiskt, säger som Tomita sa – DET ÄR OBEGRIPLIGT. Arton – mitt lilla barn är vuxet nu tydligen? Vojne vojne. Det är ju något speciellt med den förstfödde i syskonskaran. Den allra första lilla silkeslena vaniljdoftande bebisen som las på mitt bröst och den där känslan då. Så nytt och annorlunda och omvälvande allt var. Trulle kom till världen genom planerat snitt (han låg envist i säte) och det var en så fin och så där lugn förlossning i operationssalen. Jag var inte ett dugg orolig eller rädd för någonting, man är ju inte det när man är ung, utan tog liksom för givet att allt skulle gå bra. Så skönt ändå:) Söt som en karamell var han hur som helst när han kom ut och skrek högt och hade en rejäl mörk kalufs och liknande mest en liten ljuvlig Monchichi. Mamma och pappa och bästa väninnan kom upp till mig på BB direkt efteråt och detta var så STORT. Allra första barnbarnet. Blommor och choklad och världen vackraste diamanthalsband och pappa tog första bilden som han snabbt skickade till ALLA, stolt som en tupp! (Ogillade verkligen den där bilden där jag låg nysnittad, mosig och rusig, i landstingslinne och log brett med Truls på ena armen och med enorma vårtgårdar som lös igenom detta tunna tyget;)

.

Nu på morgonen har artonåringen blivit uppvaktad av hela stora familjen. Fått finfina paket (ett som köptes av en svettig mig 30 minuter efter affären stängdes igår! Hade åkt upp till Stockholm bara för den sakens skull och så höll allt på att gå att pepparn eftersom jag inte trodde, eller fattade, att en butik mitt i stan stängde redan kl 18.. Fick böna och be och de var snälla och hjälpte mig ändå:) och mumsig chokladmoussetårta. Vi hade mysfrukost med extra allt i matsalen och sen var alla tvungna att snabbt sticka iväg på sitt och ikväll blir det firande på Ångan (The Steam)

,

Fina, älskade, goa, ursnälla son – idag är det bara din dag<3

.

.

KRAM

.

.

.

10 kommentarer till “IDAG FYLLER MIN ÄLDSTA ARTON ÅR! (KAN NI FATTA?!)

 1. Hipp hipp hurraaaaa!! Ha ett riktigt mysig födelsedagsfirande med nära och kära! Oh så märkligt det måste kännas att ens lille bebis är så stor nu. Jag kan inte förstå att min är 9 år😂 Fast de kommer alltid vara mammas hjärtan, inte sant!❤️💗🎂💐🎉🎁

 2. Happy birthday to your oldest child. My oldest grandchild is already 14. The youngest is 5 days old he is beautiful like the rest of them, 7 altogether. Love all of them with all my heart ♥

 3. Stort grattis till Truls! Och så nyfiken man blir på LV paketen 😉
  Fick tårar i ögonen då du skrev om att få sin förstfödda. Min dotter är bara 4 år men alla faser med henne är alltid nya, man upplever dem alltid för första gången med henne och det är nåt alldeles speciellt <3
  Kram

 4. Vad fint berättat 💕 Grattis till din stora kille! Han har verkligen världens bästa mamma som fixar och donar 💖🎁🎈🎉

 5. Idag för 18 år sedan var min lilla flicka också planerad. Hon väntade dock ytterligare 14 dagar innan hon såg dagens ljus. Kan inte fatta att hon strax är myndig och förhoppningsvis snart har körkort. Grattis till Truls idag.

 6. Grattis till både dig, Truls alla ni andra som får fira bonusson, storebror, barnbarn, son osv. Hoppas ni får en makalöst härlig tillställning med allt som födelsebarnet önskar. Stort Grattis Truls.

 7. Gratulerer til deg og Gratulerer så masse Truls jeg har fulgt bloggen din siden du startet fantastisk utvikling du har hatt og du inspirerer og sprer masse gode VIBES <3

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg