ETT AV LIVETS BÄSTA & ENKLASTE

.

Pics från vardagsrumssoffan får ni idag! (Vardagsrummet vi har är ju tre rum i rad på ca 80 kvm) Nope jag har inga bilder från Trulles firande igår att bjuda på tyvärr bloggisar, tycker han skulle få ha den kvällen för sig själv (han är ju liksom inte en del av bloggen längre på det viset:) Men vi hade det så trevligt och åt en fantastisk middag på Chamberlain, förrätten var bland det smaskigaste jag ätit tor jag. Någon löjromshistoria med olika varianter potatis – testa den om ni ska till The Steam)

.

Åh idag känner jag bara sån där lycka och tacksamhet som bara plötsligt  kan över en ni  vet. När man känner att man ju inte har något mer att önska i hela världen. SÅ himla glad över alla mina underbara ungar, familj och vänner. Att få bo som jag gör och att få jobba med det jag vill. Över min älskling som jag är så kär i (inte alltid självklart) och att vi är friska så klart, det viktigaste<3

.

.

.

Jag är ju så där så att jag försöker skapa feelgoodkänsla runt mig hela tiden! Behöver inte vara så svårt och stort och komplicerat utan bara såna saker som gör att man mår lite extra bra. Jag kan bli extra lycklig över riktigt bra musik (spelar förresten alltid musik hemma och favoriter är är jazz, club music och soul) eller att gå ner till Stadsbiblioteket och känna doften av gamla böcker haha. Barndomsminnen ni vet, älskade bibliotek och att läsa som liten och ung (och fortfarande) Eller ta en kopp gott thé och lite mumsig ost, åh att få gå in i en riktigt bra théhandel eller ostaffär och shoppa loss. HAPPINESS. Välja ut och få provsmaka och få med sig godsaker hem i brun papperspåse. Har faktiskt börjat dricka mycket thé, likt de gör i England. Men hur mysigt är det inte? Jolly good I say. Mycket feelgood med att bjuda på lite gott thé faktiskt:) Och apropå ost – ovan ser ni förresten något av det godaste och enklaste jag vet om jag blir småsugen hemma – krämig mjuk cheddar med nymalen svartpeppar. Mmmm. Ni måste testa om ni är cheeselovers (Detta åt mamsen och papsen ofta när de blev småhungriga så det är därifrån jag fått det:)

.

.

Nu ska jag styra upp inför födelsedagen no 3 denna vecka. Hoppas ni har en fin torsdag alla!

.

KRAM

.

.

.

 

11 kommentarer till “ETT AV LIVETS BÄSTA & ENKLASTE

 1. Neeej! Inte thé! 😅 För guds skull! TE Petra! Inget annat! Och ja, te är supermysigt!

  1. Ja, någonstans någon gång har alla slutat dricka vanligt te! 🙃 (Förutom du och jag då! ;-))
   Allt ser som vanligt supermysigt och fint ut, Petra! Jag gillade verkligen den bruna kombon på tårta och presenter b t w! Supersnyggt!💫

 2. Jag gillade verkligen din jul-spellista på Spotify, den gick varm här hemma över julen. Rekommenderade den till flera som uppskattade det som kom ur högtalaren. Vad säger du om att bjussa även på dina vardagsfavoriter i en spellista på Spotify?
  Lotta

  1. Ja, precis det hände hos oss också, helt ny o nice julmusik tyckte alla om din spellista. Så vi ser fram emot en vår-vinter-spellista nu 🙂

 3. Jag skulle oxå vilja ha en spellista på Spotify, några låtar som är bra att spela när man har vänner på besök. Tack för all inspiration som du ger!

 4. Jag skulle oxå vilja ha en spellista på Spotify, några låtar som är bra att spela när man har vänner på besök.

 5. Apropå stavningen: Stavningen thé försvann ur SAOL redan under slutet av 1800-talet och Språkrådet rekommenderar att endast te används. Andra stavningar öppnar nämligen för tveksamheter kring uttalet. Så hur kommer det sig då att andra varianter fortfarande förekommer. Troligen är det så enkelt att det rör sig om prydnadsstavning för att ge teet en förhöjd status i försäljningssyfte. Det låter med andra ord mer inbjudande med en lyxig, kontinentalt klingande thé än en vanlig kopp te, enligt kaféägarna.

 6. Hei! Så flott gråfarge på veggene deres. Kan jeg spørre hva navnet på fargen heter?

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg