I annonssamarbete med SMÅ SURE

LITE SMÅ SUR PÅ EN FREDAG

 

.

Goda drinkar på g!

.

Bonjour!

.

.

Helgen väntar runt hörnet och varför inte kicka igång fredagskvällen genom att bjuda på ett par så där riktigt goda drinkar! Idag ska jag ge receptet på en suveränt god och syrlig wow-drink. Jag är ju väldigt svag för såna där friska fruktiga och lite syrliga drinkar som inte är för söta ni vet. När vi var i Thailand sist så drack jag massor med melonslushdrinkar och eftersom jag var gravid då var de viriginvariant (så klart) och helt fantasiska. Efter det är jag helt hooked på melonslush och det är verkligen lätt att få till en sån härlig drink även hemma. Kul att bjuda på är den härdrinken också – lite extra festlig – och risken är att det fler som fastnar för just melonslush:)

.

.

.

 

Den magiska ingrediensen i min melonslush är denna dryck – Små Sure med melonsmak. Som en syrlig likör och som finns på systemet och med låg alkoholhalt (16%)

.

.

.

Man kan frysa bitar av vattenmelon och köra direkt i mixern eller också kan man blanda melon med krossad is och mixa. Recept på min goda drink har du nedan!

 

Ingredienser


5 frysta vattenmelontärningar 5×5 cm

4 cl Små Sure Melon

4 cl Sprite

2 cl ljus rom

Stänk av lite lime

3-4 isbitar

.

Gör så här:

.

Tärna vattenmelonen i 5 x 5 cm stora kuber. Frys in minst 3-5 h.  Lägg in serveringsglaset i frysen ca 15-20 min innan servering.mMixa alla ingredienser i en blender och fyll upp i det väl kylda glaset. Dekorera med en skiva färsk vattenmelon och servera direkt!

.

.

Ha nu en härlig dag!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

10 thoughts on “LITE SMÅ SUR PÅ EN FREDAG

 1. Hej Petra! Såg i förra inlägget om en önskan av en spellista med din vardagsmusik på Sportify,det vore toppen tycker jag!Din lista med julmusik gick varm här hemma under julen.Ha en toppen dag & tack för en super bra blogg. Marie

 2. Många bloggeskor som gör reklam för detta idag.Trist att det är så mycket socker i denna produkt.Känns lite 80 tal och inte nytänk.inget som lockar mig men säkert 20 åringar.

 3. ♥️💃♥️🕺♥️🍹♥️ 🍉♥️
  Ha det kul så länge du kan!!
  ”Snart nog får man sitta,
  Och på småfåglar titta..”☃️

 4. Najs det låter. Måste prova denna :). Det både låter gott och ser gott ut.
  Du har så himla fin top/klänning. Vad är det? Snälla, skriv gärna .

  Ha det bäst
  Kram från Irene

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *