BEATRICE 10 ÅR

.

.

Bonjour mes amis!

.

.

Hipp hipp hurraaaa – idag är det min minsta tjejs födelsedag! Ja herreguuud, för 10 år sedan var jag inte tuff vid den här tiden, pjuh vilken lång förlossning det var. Baby Beatrice vill inte ut, bara min kropp tyckte det var redo och dags:) Men ut kom ju en liten bedårande tjej med MASSOR av tjock gyllenbrunt hår till slut. Pappa H´s första egna barn och prinsessa. Beatrice är den av barnen som är allra mest lik mig till sättet tycker jag. Så kreativ och envis, alltid ska hon fixa med något nytt<3

.

Idag har vi uppvaktat vår älskling med paket, mest kläder och sånt smått och gott som småtjejer – pre-teens gillar som väska och smycken och Cleanparfym och sånt. Våffelfrukost och tårta har hon också fått (Prinsess så klart) och nu ska vi strax mer på stan och gå till hennes nya favoritrestaurang – Pinchos! De har ju Frizz-flaske-drinkar ni vet:)

Ha nu en en helt enkelt supermysig freedag raringar!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

12 thoughts on “BEATRICE 10 ÅR

  1. Grattis till Bea. Jag kommer själv ihåg när jag blev tio, jag kände mig så stor. 🙂 Älskar din runda vas, var är den ifrån?

  2. Grattis Bea!
    Efter att ha följt din blogg dagligen i säkert 5 år lämnar jag nu min fösta kommentar (pinsamt!😩) Hursomhelst är du som du förstår en för mig en mycket insprirerande person ch jag gillar dig och din stil. Ser den runa vasen och VILL HA!!! Var köper jag den? Kram!❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *