I annonssamarbete med COUNTRY DREAMS

LÖRDAGENS!

 

.

Denna lördag bjuder jag helt enkelt på… en lite vårig och härligt färgglad lördagens! Allt ni får idag men jag hoppas det går bra ändå:) Nej ni ska ju få min nya Feelgoodlista på Spotify också, var ju några av er som önskade en sån så det knåpade jag ihop igår. Sök bara på houseofphilia på Spotify så ska ni komma rätt.

.

Jacka fluffig och ljusrosa här

Tröja mjuk och rosa här

Sjal blommig här

Byxor klassiska här

Stövletter gamla (Gina Tricot)

.

 

 

.

KRAM

.

.

Rekommenderade inlägg

7 thoughts on “LÖRDAGENS!

  1. Läst länge utan att skriva men på denna listan fanns så många fantastiska låtar som fick mig att minnas mina föräldrars cd-samling under sent 90-tal med Simply Red, Sade blandat med soul. Fint! Härlig blogg har du…

  2. Lite svårt att se kläderna när du bara tagit en typ av bilder och alla från samma håll. Hade det varit reklam för ett läppglans okej, men nu skulle du ju sälja in hela outfiten och då är det väl bättre med lite varierande bilder.. Och kanske ta av jackan på nån så man såg tröjan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *