I ILFART TILL FÖRSKOLAN

.

Idag fick jag ett sånt där riktigt jobbigt samtal ni vet – H ringde och sa med andan i halsen att han var på väg till förskolan för att de ringt och berättat att Maurits mådde dåligt och grät och hade ont i magen. Mer behövde jag inte höra utan jag hojtade bara ”Jag kommer med bilen direkt!” och la på. Full fart den lilla biten nerför backen, förbi teatern och ån och slottet och så sladdade jag på förisparkeringen på två hjul och rusade in. Alltså jag får nästan panik när det gäller skatterna och om de har ont någonstans, usch. Hinner tänka tusen tankar om vad det kan vara och varför. Kom in på föris och där satt min lille söta prins och var ledsen och mådde dåligt, ajaj mitt mammahjärta. H kom strax efter mig, föris hade ju först ringt mig men eftersom jag är usel på att svara i telefon och ha den nära så missade jag det… Jag är typ katastrofdålig på att ha koll på Iphone och svara och ja jag skäms över det. Någon mer som ogillar telefoner och det där att man ska kunna bli nådd och svara jäämt numera? Jag ogillar absolut inte de som ringer så klart utan själva grejen med att svara i mobiltelefon  (Att föris kan nå en hela tiden är dock självklart:)

.

Nåväl, det blev en dag som blev lite annorlunda än tänkt (och bloggandet kom av sig) men Moje blev lite gladare när han kom hem och ville äta glass så det blev ingen akut tur till läkaren. Men liten har klagat över magont i några dagar nu så det borde nog kollas upp tror jag så det inte är något. Min minsta älskling<3

.

Önskar er alla en mysig kväll så ses vi imorgon igen (Och tack för alla era gulliga hälsningar –  blir alltid så glad av att läsa dem<3)

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

10 thoughts on “I ILFART TILL FÖRSKOLAN

 1. Min lilla dotter hade ofta ont i magen i Mojes ålder och var också krasslig ofta precis som prinsen. Det visade sig vara allergi mot komjölksprotein. När vi uteslöt mjölkprodukter tog det bara några dagar så var hon helt bra i magen och blev inte alls sjuk i förkylningar etc. lika ofta. Det behöver ju inte alls vara det, men det kan vara värt att testa och nuförtiden finns det ännu fler bra alternativ till mjölkproduktet än det fanns för 16 år sedan, när min dotter var en sådan liten plutt. <3 Hoppas han mår bra snart igen!

 2. Ush inte kul med magont! Kan vara massa grejer, många i min släkt som varit allergiska av mjölkprotein, men de har fått utslag av att få i sig det också. Men kan ju självklart vara något annat, hoppas inte det rör sig om något farligt utan något lätt, krya på dig Moje! ❤️
  http://Www.caloveline.com

 3. I also dislike the telephone, I feel like I’m interrupted in my private life. I’m 66 years old and I don’t want a mobile phone. I hope your little one is feeling better

 4. Lillplutten! Hoppas han är bättre idag❤️ Vet precis vad du menar med att ogilla att ständigt behöva ha telefonen nära sig och att ”alltid kunna bli nådd”. (Självklart ska förskolan alltid kunna ringa) Jag blir nästan arg när telefonen ringer. Även om det är någon jag tycker mycket om. Föredrar sms. Jag är en väldigt social person men jag behöver få egen tid där jag ”tankar energi”. Då kan det kännas jobbigt när telefonen ringer och jag måste gå in i mitt sociala mood fast det egentligen inte är det som hjärnan och kroppen behöver just då. Tycker att det finns något sunt i att göra motstånd mot den ständiga uppkopplingen och nåbarheten i vår tid så fortsätt med det så vi kan få till en balans. Yang och yin. För mycket av det ena eller andra blir inte bra. Både stillhet med inre fokus och det mer extroverta med socialt samspel och härliga aktiviter är lika viktiga. 💗👌🏻

 5. Vet exakt hur du känner när barnen inte mår bra. När mina två barn gick på förskola hade de ofta ont i magen. Träffade läkare några gånger men de hittade inga fel. Minsta lilla förkylning eller virus så fick de ont i magen. Lymfkörtlar sitter också i magen som kan växa vid förkylning eller virus. Körtelbuk heter det. Krya på den lille!

 6. Usch, känner igen mig. Hjärtat bultar som bara den och katastroftankarna hinner föröka sig innan man kommit fram till förskolan.
  Vår lille kille fick strul helt plötsligt med magen, vi testade att undvika mjölk och det blev lite bättre med magen, kramperna försvann… men han blev inte helt bra som det var tidigare. Visade sig att han är allergisk mot fisk o potatis med.
  Kolla upp mjölkproteins allergi.. fast många läkare (gick till 3 olika innan vi hitta rätt) säger att barn inte är allergiska när de är så små.

 7. Kan ju vara magsjuka, den härjar ju på nu som värst.

  Angående telefon så hatar jag också att svara i telefon. Har lite telefonfobi faktist, gillar inte att prata i telefon alls, föredrar SMS.

 8. Man ser väl ändå till att ha telefonen tillgänglig och kan svara om man har barn på förskola eller skola!!

 9. Total igenkänning! Min räddning är en smart klocka som vibrera och berättar vem som ringer. Klicka hem med detsamma!

 10. När barnen är på förskolan så har jag telefonen med mig överallt, även på toa, för vill inte missa det samtalet ifall de ringer. Är barnen med mig så är jag inte lika noga med mobilen.

Comments are closed.