V A L E N T I N E

Lite.

Lite presenter till mina älsklingar

 

.

Glaad alla hjärtans på er allihopa!<3<3<3

.

.<Hoppas ni har haft en fin start på käärlekens dag! Alltså den här dagen kan ju vara helt a m a z i n g eller typ det motsatta. Beror ju helt på om man är kär eller olyckligt kär. Som tur är (om jag vågar skriva det!) så är jag ju galet löjligt kär i min äkta man och jo då, han verkar avguda mig ganska bra också tillbaka:) Inte alls självklart vet jag av erfarenhet därför ska man vara glad och tacksam och fira kärleken när den finns där! Alldeles sprillansny eller riktigt gammal – LOVE är underbart. Sen kan man ju fira andra som man håller riktigt kär som barn och föräldrar eller bästa vännen. Jag har alltid gjorde en grej för barnen på morgonen på Alla hjärtans och det tycker de är supermysigt. Ger dem påsar och askar (Lagerhaus är dessa från) med smått och gott som tishor och pyjamas och ljus, pennor och godis. Lagerhaus och TGR har ju massor krimskrams som mina tjejer gillar iaf, ett t i p s så här på Valentin (Hittade riktigt gulliga Bea-grejer på TGR för typ ingenting) Lagar lite extra god lyxfrukost<3

.

.

.

H fick också en liten påse av mig så klart! Själv fick jag kärleksbrev från Bea (alltså hon skriver så mycket sött, blir typ tårögd<3 )en underbar ny parfym ni ska få se i ett annan inlägg. Mmm.

.

 

.

Till frukost – hjärtplättar! Köpte ett nytt sånt rejält plättlägg i gjutjärn från Skeppshult igår som jag släpade hem. Så lite Nutella och grädde till det och mjölk så blev barnen lyckliga. Ska alltid vara iskall mjölk till pannkakor, våfflor och plättar!

.

.

.

Köpte BRIS Alla hjärtans dag t-shirts på Kappahl och jag tycker de var såå fina. Vill också ha ju! Vid varje köpt tröja går 25 kr till BRIS, så himla fint initiativ och jag hoppas de säljer slut på allt<3

.

.

Ikväll har H och jag fixat barnvakt och ska gå ut och äta sen date-middag på stan! Så himla mysigt ska det bli men jag vet inte vad jag ska ha på mig – vill ju ”anstränga mig lite extra idag” 🙂

.

.

Ha nu en härlig fortsättning på dagen!

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

3 thoughts on “V A L E N T I N E

Comments are closed.