I annonssamarbete med SLEEPO

VAGN MED LITE GODSAKER

 

.

 Åh NU är den min! Kolonn i största storlek från Skruf, så himla himla maffig och speciell. Perfekt för ett magnoliakvistar eller vilka kvistar som helst. Sen älskar jag vaser som det är struktur på, det är det bästa. Mex min bubbliga daggvas från Svensk Tenn är alltid hur  fins som helst. Du behöver inte diska och torka ihjäl dig som på alla klara vaser ni vet. (Hatar nämligen orent glas, ett ticks jag har haha)

.

..

 

Vad tycker ni om min nya vagn i vardagsrummet? Jag tycker den är urfin! Så där lagom att ha lite fint på. Kommer från Bloomingville( Jo ni ser en kolonnvas till på denna vagn i mindre strl – har man en så kan man ha två och denna fick jag köpa billigt;)

.

.

.

Älskar att göra stilleben och detaljer, har alltid gjort och kommer alltid göra! Här är en fin bordsspegeldetalj från New Works som speglar ljuset så fint

.

.

..

Hörnet vid burspråket fick liksom en mening med något där. Ett nytt roligt hörn att fota bloggbilder också (good för er läsare;)

.

.

.

Vet ni vad detta är! En liten rund lampa! Så himla cool ju och perfekt i ett hörn där det behövs något litet extra som lyser upp. Eller i ett smalt fönster. Kommer från Herstal och finns här.

.

.

.

I vardagsrummet hos mig! Den runda keramikvasen kanske ni undrar över också? Den kommer från H. Skjalm P. och finns här. Urfin som den är eller med blommor i, en ny favorit

 

 

.

 

Lite nytt och kul i inredningsväg alltså! Allt kommer ju från Sleepo som just nu och bara idag har 20% på allt detta och ALLT annat fint i butiken också. Finns massor med snyggt  att fynda nu. Koden i kassan för att får rabatt är love20. Missa inte detta girls!

.

<3

.

.

Rekommenderade inlägg

13 thoughts on “VAGN MED LITE GODSAKER

 1. Hej !
  Undrar lite snabbt om färgen på din er soffa från Eilersen, namn och nummer på färgen ? Hoppas , hoppas du hinner svara för vi ska nämligen beställa en i dag men har såå svårt att bestämma mig för just färgen…
  Tack i förväg !

  1. Hade du skrivit en otrevlig kommentarer, så hade du med all säkerhet fått ett eget inlägg! Att det ska vara så svårt att svara på en enkel fråga!

   1. Har läst en massa kommentarer dessa dagar o jag håller med! När någon frågar en hederlig fråga och vill ha fakta då har ingen fått något svar. Fruktansvärt nonchalant.

  2. Ledsen att jag inte svarade igår! Vi har ett löstagbart tyg som heter André 6. Jättefin äkta bommullsammet med finfin lyster.

Comments are closed.