I annonssamarbete med LINDEX

TRE FAVVOSTYLES

.

Jag har ju ett samarbete med Lindex som ni kanske vet och jag måste säga att det är såå roligt! De har ju s å mycket snyggt i sortimentet och kommer hela tiden med fräscha nyheter. Ni måste kolla in deras nätsida om ni inte gjort det (själv tycker jag det är 100 ggr enklare att shoppa snygga kläder på nätet en i de större butikskedjornas affärer, det blir liksom lite to much när man ska hitta och så:) Tydligen gillar ni det jag visar också vilket är jättekul och ja jag kan lova att jag bara visar sånt som är jag och min stil. Detta är alltså mina egna kläder och som gärna använder precis lika gärna  som de kläder som kanske kostar lite mer (Vet att alla inte tror det men så är det jag lovar)

 

Kolla bara den coola outfiten ovan? Beige/brunt är ju en supertrend just nu och här har ni en stickad tröja och kjol i beige med svarta ränder som verkligen blir w o w när de bärs ihop (alltså de ger en såå feminim effekt med de där ränderna) men man kan så klart ha tröjan till ett par svarta kostymbyxor och kjolen tex med en vit lös skjorta (så snyggt -tips!) Jag har strl S på båda dessa plagg för er som undrar. Silverhalsbanden finns här

.

.

.

Tjohooo – 70-talet ringde och ville ha tillbaka sin outfit!!:) Jag äälskar sån här klassisk Dallas-stil med blus och utsvängda jeans, very Farrah Fawcett. Blusen är så snygg, lite blank och med klädda små knappar i nacke och ärmslut och finns här. Jeans med utsvängda ben och fin tvätt och rumpa finns här. Jag har strl 36 på jeansen och xs på blusen. Skärpet i brunt läder och som matchar blusen 100% finns här

.

.

.

Sen avslutar vi med en finfin snakeprintblus! Väldigt enkel sak i mesh (strykfri mao) och den finns i den här färgkombon eller grått. Väldigt snygg till jeans i denna färg tycker jag.

.

.

Idag har vi haft en skön och slapp söndag! Varit iväg me medhavd fika till den lilla djurgården som finns här i Småstaden med gamla små bevarade stugor och kikat på  hästar, getter, får grisar och kaniner. Mycket mysigt och kul tycker Moje (så lagom spännande för en två-åring liksom:)

.

.

Hoppas ni också haft en fin dag vänner? Här har jag, som numera blivit en vana, tagit emot veckans matkasse och ska botanisera lite i den och se vad vi får för middag. Sen ska vi sätta och planera lite sommar och semesterveckor ikväll – mycket härligt sysselsättning att hålla på med måste jag säga (inte såå långt kvar nu!)

.

.

Vi ses imorgon igen!

.

KRAM

.

.

.

14 kommentarer till “TRE FAVVOSTYLES

  1. Strunta i vad vissa skriver om dina kläder. Vi som bor i din stad och ser dig då o då på maxi, vallby , Coop Erikslund och andra ställen vet att du använder dem oavsett så är ju det viktigaste att du vet hur det ligger till. Kul med inspo från olika prisklasser tycker jag!

  2. Tycker också det är kul med exempel på hur man fyndar i kedjor! Nu har jag alltid blandat billigare och lite dyrare kläder. Ytterkläder, skor och varma koftor vill jag gärna ha i hållbar bra kvalite. Jag har fortfarande kläder fr HM m fl som jag älskar efter många års användning. Lika fina än.
    Du är som alltid lika snygg!💖

  3. Hola guapa!
    Första outfiten var ju wow wow wow!! Sjukt snyggt.
    Och snakeprint, har fullständigt gått bananas på det haha. Varit en vecka på Gran Canaria nu och hade två olika klänningar i snake, en bikini, en baddräkt, en topp, ett par klackar, plus att jag köpte ett par flats på flygplatsen. Min man bara skakade på huvet haha.
    Ser fram emot att läsa ikapp det jag missat här under semestern. Ser också fram emot alla härliga vårstyles och inredningsnytt som jag är säker på att du kommer bjussa på under våren. Bästa tiden framför oss nu, wiii!

    Ha en go kväll snyggo!

  4. Jeansen… Jag tror jag måste köpa mig ett par, då jag i förra garderobsrensningen skickade dem vidare… Liksom sammetsbyxan… Varför, liksom..?! Trodde ju inte de skulle komma tillbaka. Har nu gjort ytterligare en rensning, så utrymme för lite nytt finns.
    Önskar dig ett skönt avslut på helgen och en fin start på nya veckan!
    ÅsaS

  5. Snygga jeans, passar dom i längden till dig? Jag är ganska kort och behöver för det mesta lägga upp om det inte finns olika längder att välja på.

  6. Ååååh så fina kläder! 😀 Hade jag inte varit student hade jag klickat hem allting direkt 😀

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg