HÄR LIGGER VI….

.

Sängläge, tända ljus, gamla avsnitt av Solsidan, alvedon och många koppar honungsthé och glas med iskall sprite. Håhåhåå – så kan det gå! Bea sjuknade in efter basket-träningen igår kväll och nu är jag också sänkt. Var det någon så sa att det var Vabruari nu?

.

.

.

Jo det är ju liite mysigt att  ligga här tillsammans i vårt varma gosiga sovrum, det ska jag erkänna. Försöker ju göra det så bra som det går för min minsta krassliga dotter, när man har ganska hög feber och är liten så ska det ju vara så<3 Nu ska jag och hon skriva en önskelista till pappan i huset som han ska få köpa hem lite grejer åt oss. Vi vill ha bla svalkande gräddig glass, halstabletter och syrliga frukter. Och nya magasins så klart:)

.

(.Och om någon undrar över våra fluffiga tofflor så är de från Newport)

.

Hoppas i är krya iaf och har det bra!? Åh lämna gärna en liten hälsning, om  ni orkar, så kul att läsa när man bara ”ligger här”:)

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

8 kommentarer till “HÄR LIGGER VI….

 1. Tråkigt att du är sjuk Bea, men tänk så bra att få vara det tillsammans med sin mamma! Solsidan är ju kanon i alla lägen! Snart är jäkla februari över och det blir vår. Då försvinner förhoppningsvis alla bacillusker sin kos!
  Krya på er!
  🍏🍊🍍🥝🍒🍇🍦🍬mums…

 2. Krya på er! Så fint hem, fin blogg och du verkar ha så himla skön personlighet! Tack för läsglädjen du ger varje dag!

 3. Krya på er! Jag o barnen tog den hemska i flurnsan i januari.. vi hade 40 graders feber i 6dgr.. oh my.. nog det värsta jag varit med om.. 🤒 förträngt vinterkräkan de tidigare åren.. men den här veckan ligger maken sjuk här hemma.. mancold du vet 🙄 … Vi firade 24 år (highschool sweethearts) tillsammans i lördags… jag firade med barnen o maken låg o firade med frossa… Jaja.. kommer andra dagar vi kan fira.. som min namnsdag o födelsedag den här veckan😉…

  Kramar

 4. Krya på er! Så tråkigt med sjukstuga! Jag har vabbat intensivt sedan slutet på december men sen så kom vabruari och poff – ingen vab på två veckor! Vet inte vad som hände och ska väl inte jinxa det nu 😉 Tips på mysigt serie om du behöver är Hemma igen på SVT. 1950-talet, perfekta lockar, yviga kjolar, kärlek och intriger. Lite seg i början tyckte jag men sedan fastnar man.
  Kram kram

 5. Men så trist fast även lite mysigt förstås 😍 Om du har tråkigt kanske du kan lägga ut lite tv-serie-tips här på bloggen 😬 Alltid kul! 🙂
  Krya på er! 🤗

 6. I’m sick at the moment as well and we have summer here, sore throat and coughing. We have our two youngest grandchildren coming for a sleepover, so it’s speedy recovery to us all.

 7. Ni gör helt rätt i att skapa det bästa av situationen genom att unna er mys och godsaker. Krya på er allt vad ni kan båda två! Snart är ni säkert på benen igen. Kramar från fjällen

Comments are closed.