VI FORSÄTTER VARA KRASSLIGA

.

Moje med sin nya gosekompis Pelle (Han hade ju söta Dino som han verkligen älskade men efter att jag köpt tre utbytes Dino-dinosaurier från Maileg som alla sprack sönder så fick det bli en klassisk kanin och nu är Pelle adopterad, accepterad och No 1 – pjuh)

..

T r å k i g bloggerska nu jag veet men här händer inte så mycket hos mig i sjukstugan förutom att Maurits nu också är krasslig… Mycket smittsam ögoninflammation har han åkt på föris och eftersom han helst vill vara väldigt nära mig och göra mig sällskap här i sängen (Bea får mysa och vila och bli frisk inne hos sig idag) så åker väl jag på samma skulle jag gissa. Gaaah. Har haft det en gång tidigare och nej det var inte överdrivet kul att se ut som en vääldigt smittsam krasslig person. Det är ju något med att få såna riktigt illröda rinnande ögon – man ser ju inte så ”inbjudande” ut direkt:) Men Mojeplutten verkar inte ha några större besvär iaf , som tur är, inget kli och det är jag glad över. Så han får duscha med jämna mellanrum och så baddar jag ögonen försiktigt med fuktiga bomullstussar, när jag inte servar Bea med isglass, vitamindryck och mammakärlek… Eller försöker vila mig själv friskare mellan varven. Men! Vi kunde ju ha vinterkräksjukan här hemma och aalla föris och skolepedemier är heaven jämfört med den (Håller tummarna hårt att vi slipper den i år)

.

Så det var dagsläget det! (Och T. A.C. K för alla era söta kryahälsningar:)

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

10 kommentarer till “VI FORSÄTTER VARA KRASSLIGA

  1. Ååh, ja, det är väl väntat med barn på föris. Han ser ynklig ut lillkillen. Men vilken jättegosig kanin. Och snygg ;-)…
    Sköt om er!🐰🐡🦎🦊🐢

  2. Åh fy stackars er. Inte skoj alls. Glöm inte tvätta kaninen, om Mojje råkat gnida ansiktet mot den. Annars kan ju smittan gå runt runt. (Du har säkert redan tänkt på det där, men jag skriver i alla fall). Krya på er hälsar Rektorskan

  3. Trist! Hoppas ni snart är piggare. OM du skulle få tid över så kan jag rekommendera Hemma igen på svtplay – tror du skulle gilla den serien.

  4. Ser att Moje har samma favorit gosis som min lilla tjej på 2,5 🙂. Kaninen är med överallt. Så söta är de

Comments are closed.