KÄRLEK I EN FLASKA

.

Eftersom sjukstugan fortsätter här hemma (nu har de ont i öronen mina älsklingar. Har aldrig haft några såna där ”öronbarn” tidigare så jag känner mig typ helt handfallen:/) så tänkte jag visa vad jag fick för gojsigt på Valentine av H. En nya parfym som doftar MAGISKT mina bloggisar. Jo det där med doft är ju högst individuellt så klart men jag är ju väldigt svag för mjuka, sensuella, cremiga men ändå djupa dofter. Doften får inte sticka till eller vara minsta fränt och fräsigt. Eller för blommigt eller gulligt. Eller för intensivt, pepprigt och tungt. Inte tant eller tonåring. Doften ska helt enkelt kännas som en mjuk cashmerefilt men ändå unik. Lyxigt också så klart.

.

.

.

Velvet Haze från Byredo – där har vi grejer tjejer! Har faktiskt inte fastnat så tokmycket för någon Byredodoft tidigare som för denna (har haft Gypsy Water och Blanche och provat typ alla) Kan just beskrivas som lyxig, unik och liknas vid doften av cashmere och sammet. Lite svagt cocos och pachouli men inte alls sliskig utan krämig. Förförisk – där har ni namnet! ALLA tycker den doftar mums här hemma, även barnen alltså:)

.

.

 

.

Byredoparfymerna finns att beställa hos Kicks.se (om någon vill dofta samma!)

.

.

.

Alltså parfymer är såå kul! Har aldrig haft en och samma utan alltid provat olika. Klart man har några ständiga favoriter men jag älskar ju nya dofter. När jag var ung fick jag mängder av parfymer av min snälla pappa, han tyckte om att shoppa med sig det hem till mamma och mig på flygplatserna. Parfymer och godis (han flög ju ner till Bryssel typ var och varannan vecka då:) Så jag blir så glad över doftande små gåvor, det är bara så himla fint<3

,

,

Ha nu en fortsatt fin lill-lördag alla!

.

.

KRAM

.

.

 

Rekommenderade inlägg

10 kommentarer till “KÄRLEK I EN FLASKA

 1. en fundering om det är en present från din man och samtidigt ett samarbete. Hur funkar det? Då är dte ju inte från honom..eller?

  1. Det är enbart för att jag affiliatelänkar till Kicks och det är lag på på det. Givetvis inte för att jag fått parfymen av Kicks (eller Byredo) Herregud, det är en jättesöt liten Valentinegåva från H bara<3

   Uppdatering: Tog bort länken nu:)

 2. Petra 😘 Du får inte göra något utan kritik, helt ska du inte ens andas. Markerar du ett samarbete får Du skit, om du skriver ett inlägg utan att markera samarbete så undrar folk om det ändå är ett samarbete. Varenda ord som skriva kritiseras! Ibland undrar man vad det är för land man bor i, och människorna? Varför är de så? Jag blir tokig ibland! Hoppas ändå att du är härdad efter så många år av bloggande & kritik.
  Jag gillar iaf din blogg och tycker du har en så härlig ton när du skriver. Man får ta det mesta med en nypa salt & bara inspireras av alla inlägg och ibland få lite underhållning. Jag vill egentligen bara säga att du är så duktig & det är underbart att kika in här. Kram

  1. Håller helt med dig Sara!
   Kryakram till dig Petra och TACK för all den inspo du ger, du gör det fantastiskt bra! ❤️

 3. Åh hur orkar mankommentera sånt..

  Jag har inte provat Byredo än men känner ju verkligen att det borde vara ett MÅSTE! Sen tycker jag flaskorna är SÅ snygga och det vet man ju att det är sjukt viktigt 🙂 Haha! Faktiskt!

Comments are closed.