I annonssamarbete med RUM 21 & ROYAL DESIGN

FIXA (SUPERLÄTT) EN LITE LYXIGARE LÖRDAG!

Mums!

.

Bonjour mes amis!

.

.

Nu ska ni få ett busenkelt sätt att få den där lite extra piffen på lördagen! Kanske det där som får gästerna att känna lite wooow eller om man bara vill göra det lite extra fint för familjen bara för att det är härlig helg:) Ett snacks som tar ett par minuter att göra och tillbehören som sätter pricken över i!

 

 

.

Champagnetorn på silverbricka! Behöver inte vara gala på Grand Hotel eller fancy bröllop för att ha det – nope inte alls. Det ska man ju ha hemma också så klart. Jag har köpt nya såna suupersnygga lite lägre champagneglas som går att stapla på varandra. Och som går in i maskinen. Och som inte går sönder i så lätt. Och som faktiskt är godast att dricka bubbel ur (enligt mig då:) Kommer från Orrefors och finns här och just nu nedsatta med hela 38% så man kan unna sig ett dussin:) (Alla våra ”finglas” här hemma kommer från Orrefors, gillar att ha samma om man ska duka med olika sorters glas. Rödvinsglas, vitvinsglas, ölglas, selterglas och så copue, de ovan alltså.)

.

 

.

Vinkyl (eller champagnekyl) är såå snyggt och himla praktiskt för att hålla drycken riktigt kall. Älskar designen på denna rackare som är från Georg Jensen. Älskar allt från Georg Jensen förresten. Denna är nu nedsatt med 27% och finns här

,

.,

 

.

Silvrigt modernt lagom stort fat till lagom peng har Hay. Finns här. Sen så lite gott till drickat i form av grytfriterade chips, klickar av löjrom och crème fraîche, hackad rödlök och lite dill. Sååå gott och alla brukar gilla detta. Lägg upp slarvigt snyggt på tjusigt fat och de tjusigaste faten kommer från Royal Copenhagen. Fat på fot finns här.

.

.

.

1, 2, 3 – klart! Visst ser detta väl himla  inbjudande och f.e.s.t ut?:)

.

.

.

Ha nu en härlig lördagskväll raringar!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

14 kommentarer till “FIXA (SUPERLÄTT) EN LITE LYXIGARE LÖRDAG!

  1. Det måste testas…..Ser verkligen gott ut……Blir lite avundsjuk när du skriver att du kan diska dina fina glas i maskin….får handdiska de glas jag är rädd om och torka kvickt pga kalkrikt vatten här på Öland….Trevlig helg

    1. Ett tips är att köpa en magnet som du skruvar fast på inkommande vattenröret. Då sker något med kalken som gör att den inte märks. Vi har det hemma och funkar kanon! Inga fläckar på diskbänken eller avlagringar i maskinerna!!

  2. Ser jättefint och gott ut! Älskar vasen som du har och jag köpte den 🙂 Måste köpa blommor asap !kram

  3. Undrar vilken strl du har på den petrolblå Bergs Potter krukan du hade runt jul? 🙂 Kram!

  4. Kan fasen leva på löjromschips!!! Eller toast också för den delen, med en god champagne till, mmm. Tips om du kommer till Götet igen framöver är champagnebaren Forssen & Öberg på Kyrkogatan som har en massa såna goda smårätter till champagnen 👌
    Vasen är så himla fin, köpte också den mellanstorleken men är sjukt sugen på den stora med. Hade en Pallo som gick i kras 😭 och skulle vilja ersätta den med en ny maffig vas.

    Mysig söndag på dig!

Comments are closed.