SKÖNT MED SKÖNA HEM

.

Som ni vet så slukar jag magasins och ja det går liksom inte att få riktigt den där inspokänslan på nätet som ett glossigt nytt  nummer kan ge. Sköna Hem är en favorit sen evigheter och man blir aldrig besviken. Alltid fullmatad med inspiration och en skön blandning av reportage och nyheter och verkligen feelgood.

.

.

.

Sköna Hem kommer ibland med riktiga pangerbjudanden så då gäller det att passa på. Som just nu när man får 2 lyxiga och snygga bäddset på köpet! Bäddade själv med det ena inne i Maurits rum och det blev så mysigt ju. Bäddseten är dock i full size till vuxen säng.

 

.

.

8 fullproppade nummer av Sköna Hem och 2 finfina bäddset för bara 299 kr – ett erbjudande som är för bar för att missa. Ni hittar det här.

 

,

.

Idag skiner solen från en klarblå himmel  och vi sitter i bilen på väg här till Nynäshamn och färjan! Ska bara bli såå mysigt att få lite underbart Gotlandsliv igen i huset vid havet. L ä n g t a r.

.

.

KRAM

.

.

.

5 kommentarer till “SKÖNT MED SKÖNA HEM

  1. Härligt med Gotland! Här i Eskilstuna hade vi vårt sportlov denna vecka och vi fick äntligen tillgång till vår gård (fritidsboende) på den östra sidan av ön. Underbart att kunna åka dit när man vill 😁👌
    Ha en härlig vecka på världens bästa ö 🤗

  2. Håller med dig! Jag har också svårt att släppa riktiga papperstidningar för att helt övergå till digital inspiration. Det är något speciellt att bläddra med de tjocka bladen… Min absoluta favorit är nog den norska tidningen ”Vakre hjem”, men så är jag ett fan av den lite murriga ”lodge-iga” stilen också, förutom New England, som är ”så mycket jag” 😉 🙂 Men Sköna hem är ett bra alternativ det med, helt klart! Fint erbjudande och de sängkläderna satt ju som en smäck i lill-sonens rum! SÅ snyggt!
    Ha det nu riktigt skönt på Gotland!
    Kram/Maria

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg