PÅ GOTLAND OCH NJUTER SPORTLOV

.

Helloooo mes amis!

.

Här kommer en hälsning från världens bästa ö där vi nu befinner oss på mormor och morfars underbara gård vid havet! Det är så fiiint här så klockorna stannar och varm och hur härligt som helst. Nästan så man tror att det är påsklov som gäller och inte sportlov:)

.

Idag startade jag dagen med att springa på mina älskade kalkiga vägar efter havet och det är ju bara den allra bästa starten en dag kan ha enligt moi. Något med ljuset, och lugnet och doften och ja att träna också så klart. Finns ingenstans jag springer så lätt som här! Sen har vi varit iväg till närmsta by och bunkrat upp med godsaker och gått en sväng nere på stranden och letat starndfynd och jag har lagat megagod pasta och nu ska vi strax iväg till Furillen här.

.

.

 

.

Lite bilder från mina föräldraras Gotlandshus idag! Det är ett gammalt hus där det var ett par lägenheter först som de rev ut och gjorde om. Så har de byggt till hudset och gjort om massor men ändå bevarat mycket av det gamla. Till huset här också ett gästhus med pentry (där vi brukar bo på sommaren) ett par uthus och en enorm gammal fin stensmedja (som inte använd annat än till förvaring men som man borde göra något häftigt av!)

.

.

 

.

Dagens pasta – Kycklingfilé med ängschampinjoner och grönpepparsås! Mums!

.

.

Är det sol och lov så ska man absolut ha lite vin till lunch! Lite franskt så där men vi är ju en familj bestående av inbitna frankofiler också. Rekommenderar lunchvinet ovan (på plastflaska faktiskt) Billigt, ekologiskt och mycket lätt Côtes du Rhône – perrfekt.

 

.

 

.

Happy jag ute i värmen – 10 grader plus visade termometern i skuggan!

.

.

Har ni också lov nu bloggisar? Eller ja just det, det är väl bara Stockholm och typ runt Mälardalen som har det nu vecka 9.. Tänk att det redan är vecka n i o förresten, herregud det är vårmånaden mars om man bara ett par dagar ju. Blir alldeles lycklig av att tänka på det, våren är den allra bästa tiden av alla årstider enligt mig!

.

Nu säger min lilla paps här att jag måste skynda mig om jag ska med så got to go men vi ses imorgon igen så klart!

,

KRAM

.

.

.

7 kommentarer till “PÅ GOTLAND OCH NJUTER SPORTLOV

  1. Nostalgi! Den soffan hade mina föräldrar i sitt första sommarhus de skaffade på 60-talet fast en annan klädsel.
    Ryggkuddarna tog man bort så fick en gäst ligga på den. Förvaring under dynan. Så snygg än idag. Hälsa din mamma det!

  2. Här på andra sidan Bottenviken (Österbotten) har vi också sportlov nu en vecka. Så sköönt och härligt med sol! Imorgon bär det iväg för att hälsa på mor- och farföräldrar men inte till sommarstugan denna gång, det sparar vi till lite varmare temperaturer 🙂 Ha en skön vecka!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg