SOMMARHUS VID STRANDEN

.

Idag denna sportlovstisdag har vi tränat igen (sprang fram och tillbaka till ”Sparriskurvan” hurrey! Dit jag brukar springa på sommaren vilket betyder att kondis är ok:) haft årets första grillning lite i solskenet, pysslat och målat  och hängt på stranden. Det är ju det bästa med denna Gotlandsgård, att den ligger mer eller mindre vid stranden. Och den ligger då inte vid den en sjö utan vid havet och jag äälskar havet! Att kunna blicka ända ut till horisonten ger mig så himla skön känsla och det har jag alltid tyckt. Sen är det så vackert ljus på en ö som denna, havet reflekterar solen och det bli alldeles vitt. Ungefär som ljuset kan vara nere på öarna i Medelhavet ni vet! (Och Plageskylten har pappa satt upp så klart, köpt i Normandie där mina föräldrar ju har sin andra ”fritidsgård”:)

.

.

.

Vid vår vik finns ett extremt vackert gammalt stenhus till och så vårat. Uppe i skogen ligger 4-5 stycken sommarstugor till så det är verkligen l u g n t här, speciellt så här års. Underbart. I viken finns perfekt barnvänlig långgrund sandstrand, en stenstrand, en lite småbåtshamn med yttepytte hamnkontor och runt kröken en massa spännande raukar. Det finns allt man kan önska av Gotland alltså. På lilla ön utanför finns det inte mycket alls men det är spännande att ta morfars båt och åka dit och leka Robinson!

,.

,,

.

Jag min älskade lill-tjej! Som verkligen gillar att vara här precis som jag (de stora tonåringarna ville inte ens åka hit haha. BORING I guess, bra mycket roligare att vara i stan;) Jag har stickad tröja Second Female och Bea jacka från Colmar och båda har jeans från Replay och Uggs på fötterna (om någon undrar)

.

.

.

Liten men mycket tuff och självsäker kan jag lova!

.

.

.

Nu blir det ännu en mysig kväll i detta hus! Spel ska spelas, spännande deckare ska ses och brasorna brinner för fullt.

.

.

Ha en finfin kväll nu!

.

.

KRAM

.

.

.

14 kommentarer till “SOMMARHUS VID STRANDEN

 1. Hjälp så fint ni har det! Jag blir nästan grön av avund, du har ALLT! 😍Snygg som få, snygg man (!!), sötaste barnen och så detta Gotland! Ja, vad säger man? Grattis såklart!😊😘
  Kram från Anna i Skåne

 2. Du tar alltid vackra bilder, men det är ju som du säger något lite extra med ljuset på Gotland, så de här var magiska! Njut av livet, skulle skriva lovet men det blev ju rätt med livet också 🙂

 3. Wow! Vilket paradis! Mojje med solglasögon – coolast i stan. Föråt, på ön, menar jag!
  ☀️🕶

 4. Vilken Lycka att få möjlighet att spendera tid på Gotland och vid en sådan pärla till hus och strand.

 5. Vad underbart med strandtomt. Det har vi också i vårt sommarhus. Din mamma och pappa har verkligen skapat ett underbart ställe. Mvh Åsa

 6. Vad stor han har blivit lill-killen. Och fin!
  Visst är det lyxigt med kåk intill stranden.
  Nu har isen släppt här hos oss och vi tar iskalla dopp i havet efter bastu och varma bubbelbad. Så läckert!

 7. Så det är fest på stallis nu till helgen då om de stora är själva , FF 😉 😉 😉 ( skämt är väl bäst att tillägga så man inte blir orsak till ngt drev) <3

 8. Så mysigt och rofyllt och vilka ljuvliga bilder du bjuder oss på. Tack för att vi får ”följa med” på er semester. Ja det känns faktiskt som om man reser med er när man sitter och njuter av de härliga bilderna här hemmifrån.
  Soliga kramar!

 9. Så mysigt ni verkar ha det! 🙂
  Mina barn är likadana, varför åka till landet när alla kompisar är i stan. 🙂

 10. Åh , där har jag tillbringat många somrar, i en av de röda sommarstugorna en bit upp från stranden 😉 Min mamma hade sommarstuga där i 20 år. Det är så fint där!! Och den där lilla viken, ljuvligt att bada där!
  Ha det gott på Gotland, visst är det härligt här även så här års!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg