JAG IDAG!

.

Här har ni dagens jag tassande runt på gruset vid huset! Tycker liksom jag matchade allt det rostiga så bra med min bruna favvokappa från Selected Femme. (Jag har strl 36) Ännu en magisk dag på ön har vi, alltså den där vårkänslan är just nu 100% med det här vädret, och nu ska vi sticka iväg till Visby och mysa vidare ett par dagar. Har ni varit i Visby förresten bloggisar? Annars måste ni åka dit och då menar jag verkligen MÅSTE. Man kan liksom inte tro att det finns en sån fantastisk liten stad i Sverige:)

..

..

.

Mamma har fler fikonträd på gården alldeles fulla med frukt! Så häftigt! Är inte det konstigt att det kan trivas ute? Eller det kanske bara är konstigt för en som jag som bor i Mälardalen:)

.

.

..

Mot Rosornas stad!

 

.

.

Ha en alldeles strålande torsdag vänner!

(Och vill ni mer bilder och storys så vet ni ju att jag finns på @houseofphilia🙂

.

KRAM

.

.

.

6 kommentarer till “JAG IDAG!

  1. Här aldrig varit på Gotland, vilket jag förstått är ett misstag:) Men vi pratar om Gotland här hemma men barnen skriker Västkusten så snart de kommer på tal. Vi får se hur det blir men skulle gärna önska tips på bra boende. Behöver inte vara hotell. Ha det toppen på sportlovet nu, vårt börjar vecka 10, vi står med andra ord i startgroparna,med siktet inställt på skidåkning.

    1. Det finns hur många stugor som helst att hyra på den helt underbara ön! Googla på ”stuguthyrning Gotland” t exoch du får upp massor av alternativ. Finns även på Blocket. Vi har hyrt stuga via flera olika sidor och alltid varit nöjda. (Hyrt på både Gotland och Öland..)

  2. Jag har också fikonträd och här nere i Skåne trivs dom utmärkt men förstår att det blir för kallt hos er, det är synd för dom är otroligt söta och goda speciellt till ost.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg