JUST NU I VISBY

.

Här kommer en liten uppdatering från mig och ön! För det första – det är ONSDAG idag och inget annat så klart. Ooh my så dagvill man kan vara men är det lov och lediga barn och fullt upp så då blir det lite virrigt ibland. Men lill-lördag har vi och vi gör det absolut bästa av den! Vi har checkat in på Hotel Wisby (ett gammalt riktigt mysigt favorithotel och H och jag var faktiskt just här innan vi skulle gifta oss och rekade lokaler. Det blev dock fest på Djurgården i Sthlm i stället om ni minns:)

.

Nu ska vi kila iväg till Strykjärnet här ett par gator upp i backen och äta sen crêperielunch och sen får vi se vad vi hittar på! Bea vill shoppa iaf, det vet jag:)

.

.

Men vi ses imorgon igen girls!

.

KRAM

.’.

,

 

4 kommentarer till “JUST NU I VISBY

  1. Men vad lustigt! Vi bodde på Donners hotell precis bakom ert veckan innan då vi hade sportlov 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg