I annonssamarbete med SOFT GOAT

BORTA BRA MEN HEMMA – JA NI VET

.

Solens strålar över Småstaden och jag fixar och donar här hemma! Packar upp ur väskor och vädrar och tvättar. Terassdörren står på vid gavel och tänk om inte såå himla länge kan man sitta här ute på en lördagseftermiddag igen i sköna soffan under parasollet och sippa rosé – l ä n g t a r. Terassgolvet har blivit så grånat och fint (gjorde ju en behandling med Sioox i somras) men där mattan har legat är det lite mörkare. Men det ordnar nog till sig så småningom hoppas jag

.

.

.

Färgen påminner om en grånad gammal brygga tycker jag – me like! (detta är alltså gammal vanlig tråkig altantrall som vi slipat och behandlat)

.

.

.

Vädrar mina kära cashemererobes som jag hade med till Gotland. (Det gör jag med jämna mellanrum så behöver de absolut inte tvättas särskilt ofta) Detta är det optimala mysloungeplagget om jag får säga det själv – som en morgonrock i det mjukaste materialet man kantänka sig. Älskar casmere. Båda är från Soft Goat och den med mina initialer diggar jag lite extra (Jag har egentligen två efternamn så det borde vara två på rocken men det gick inte att få. Eller egentligen har jag ju som tre efternamn – Persdotter Öfverberg Bohman heter jag – enkelt och smidigt ska det var haha;) Morgonrock med personligt monogram kan man få här. Minns att den roben införskaffades när Moje var nyfödd<3

.

.

Måste se till att boka fönstertvätt också för plötsligt ser ju fönstren såå smutsiga ut! Nackdelen med strålande vårsol. Eller så ska man kanske stå ut och vänta efter alla pollen och sånt försvunnit..Hm Ogillar skarpt smutsiga fönster faktiskt och min paps har lärt mig att man aaldrig ska äta på restauranger och kaféer med smutsiga fönster så det sitter i ryggmärgen. Är fönstererna ofräscha så är nog resten de också!:)

.

Nu ska jag sticka iväg och träna här och sen blir det middagsfix i form av tacos (Bea har önskat) och senare ikväll myskväll hemma med Mello så klart.

.

Ha en mysig fortsättning på fredagen så ses vi snaart igen!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “BORTA BRA MEN HEMMA – JA NI VET

  1. Hej!
    Jag undrar var ni har köpt de svarta lamporna ni har vid ytterdörren?
    Med vänlig hälsning, Maria

Comments are closed.