FETTISDAG HOS OSS

.

Idag är det ingen vanlig dag för idag är fettisdag och då SKA man ju bara äta semlor:) Gillar ni semlor? Jag tokgillar dem! När jag var liten tyckte jag de bara var to much med all den där fluffiga grädden men nu så har jag inga som helst problem med att sluka en eller två, mmm. På en Ica affär här i Småstaden. Ica-Ettan, bakar de de allra bästa godaste semlorna och idag så stod personalen i butiken och gjorde dem till kunderna på beställning och kön dit var låång kan jag lova (och 95% var väl pensionärer när jag var där och köade för semlor efter lunch:) Mycket stött kardemumma, lätt grädde, mjuk bulle och lös fyllning – mumsfillibabba. PPPPP

.

.

.

Jag är ju så där att jag tycker man verkligen ska unna sig godsaker såna här speciella ”gottedagar”! (Tänka på procent fett och antal kalorier får man göra andra dagar) Blir man som jag lite lyckligare av en semla så go for it:)

.

.

 

.

Mormor och morfar kom förbi och satt vi vardagsrummet i solskenet och fikade, mysigt mysigt. Mina tjejer är alltid vrååålhungriga efter skolan så de mumsiga glatt i sig  (Moje tyckte dock att semla var ”så där”. Grädden var iaf ok;)

.

..

Nu ska jag åka ner på stan en sväng och shoppa mig lite ny make-up. Tappade ju hela sminkväskan på marmorgolvet och hälften av allt jag hade däri gick väl sönder, sååå segt. Så ge mig gärna tips på era allra bästa sminkfavoriter – kan behöva lite braiga tips här!:)

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

17 kommentarer till “FETTISDAG HOS OSS

 1. Fick semla på jobbet idag men min mage pallar inte en hel så delade med en kollega, hade kunnat sätta i mig 10 annars haha, så jäkla gott!
  Några av mina sminkfavoriter är foundation från Sensai och The Ordinary, solpuder från Laura Mercier och Tinted moisturizer med glow från samma märke. Touche Eclat concealer/highlighter från YSL, grymmast ever, såg att de kommit med en nu produkt som heter Touche Éclat All-In-One Glow Tinted Moisturizer. Verkar sjukt lovande så måste prova!

  Ska bli kul att se vad du får med dig hem!

 2. Tycker att it cc foundation är super bra + för hög solfaktor 50 !! Sedan är även Dior backstage foundation super bra !! Sensai glowing base är kanon !! Lycka till med vad du hittar !! Kramis 💕

 3. Måste tipsa om foundation från Sensai och mascara från Benefit. Riktigt bra. Gillar också puder från byterry och alla mina lippe produkter från YSL. Ett riktigt starkt budgettips är också concealer från maybelline (Age eraser eller något sådant) sjukt bra.

 4. Tacksam om du svarar på frågan jag ställde i förra och förförra inlägget.

 5. Bästa foundation alla kategorier Sensai satin flawless använder nr 203 (lite gulare ton) vill du ha mer lyster använder du Id mineral foundation original ovanpå istället för puder – bästa kombon enligt moi.

  Nu kanske inte budget spelar någon roll, men ett bra budgettips är Kicks egna shimmer oil, påminner om den från Nuxe.
  Happy shopping!

 6. Chanel CC cream och kajal
  MAC läppstift, rouge och eye liner
  Clinique jumbopennor för läppar, ögonskugga samt concealer

 7. Våran coop gör fantastiska semlor..Degfärsk bulle å mandelmassa med bitar av mandel i. Men de där semlorna hade för mycket grädde för min smak 😀 Jag skrapar bort all grädde och all mandelmassa, sen lägger jag tillbaka ett tunt lager mandelmassa och kanske 2 cm grädde, älskar det, men för mycket grädde gillar jag fortfarande inte 😀

 8. Jag är totalt okunnig när det kommer till foundations kanske beror på att jag har en perfekt hy, ha,ha. Men jag älskar också semlor, min man köpte med sig efter jobbet mums. Fint kakfat på bilden jag har ett liknande från H&M Home. Hälsningar Åsa

 9. Jag och kidzen på jobbet bakar egna semlor. Alla får göra sin egen. Med eller utan mandelmassa, mkt eller lite grädde osv
  Semlorna blir mycket kreativa, individuella och härliga :).

 10. Semlorna är fina att titta på, men jag gillar inte att äta semlor. Däremot har jag börjat crejva ren, finmaleb marsipan nu i den gyllene medelåldern. Måste vara ett säkert tanttecken, eller? 😀
  Kram

Comments are closed.