I annonssamarbete med COUNTRY DREAMS

PICS UTAN POSERING

.

Jag får ju ganska ofta frågor från er läsare om hur jag gör när jag tar kort på mig själv och ja oftast så är det ju någon i min närhet som helt enkelt får trycka på knappen. Jag ställer självklart in ljus, färg och kontrast och skärpa och sånt där först (finns en miljon inställningar på min avancerade kamera och jag vet typ inte hur 999 990 fungerar:) Bilderna som jag bjuckar här på bloggen idag är knappt redigerade utan det är mest brusreducering. Inte de bästa förutsättningarna att ta dagens en grå mörk eftermiddag med motljus men där sitter jag iaf och här är det Bea som är fotograf efter skolan. Fick muta henne med lite glass för hon var inte direkt jättesugen på att ta kort utan ville ligga i sängen och surfa på Snapchat haha. Och ja de bilder som togs är typ när jag pratar med min lilla skatt. Så kan det bli.  Inte de bästa outfitpicsen och jag som skulle visa min uursnygga nya By Malene Birgerskjorta med teracottafärgade ränder ”men aja” (Tjejerna säger ”men aja” om allt och det kanske är ett nytt sån där modeord? Eller är det bara de två kanske:)

.

.

 

.

Hur som – väldigt naturliga bilder blev det! Här en lite sne och vind och mami

 

.

 

.

Fixar håret (bra skärpa ändå där Bea – kameran är ju suupertung)

.

.

.

Blundar och nej man ser inte skjortan så jättebra här

.

 

.

Här står jag och instruerar – Om du håller si och så så blir det bra (stackars hårt arbetande bloggbarn och  nej hon får ingen lön heller;)

 

.

Jag ska bara ta upp handen ur fickan och dra ner axlarna en meter

.

.

.

Helt ok pics ändå. Happy as a clam och så tårna inåt (och vänster handen – vad händer där haha?)

.

.

Men visst är skjortan s å snygg iaf? Finns här. Jeansen är sköna avvisar me hög midja från Twist & Tango och finns här. Tofflorna är de skönaste fluffigaste och från Shepherd.

.

.

Och ikväll och just nu skulle jag varit på ett stort event och lanseringsgrej i Stockholm men barnvakten är krasslig så det fick jag ställa in. Såå tråkigt men aja.

.

.

Nu ska jag ner och fixa middag här och ikväll blir det lax i ugn med fänkål och pressad potatis!

.

.

KRAM
.

.

,

.

Rekommenderade inlägg

16 kommentarer till “PICS UTAN POSERING

 1. Hej Petra. Jag är väldigt tacksam om du svarar på frågan jag ställde i förförra och förförraförra inlägget.

  1. Sorry att jag missat. Lovar att göra ett helt inlägg och svara på frågor om behandlingar och krämer

 2. Haha, tack för bjussigt inlägg och för en toppenblogg i övrigt också! 🙂

 3. Haha säger också ”men aja” mycket, och sedan ”jaja” till allt som jag inte ska göra. Om mina föräldrar frågar något som aldrig kommer hända är svaret ”jaja”.
  Jätte fina bilder Bea tog! Hur gick det med sminkköpet igår?
  http://Www.caloveline.com

 4. Jättefin blus.men för för dyr för mig som ensamstående. Kanske med en rabattkod kunde det bli köp. Saknar såna här klassiska fina plagg i min garderob.

 5. Haha! Härliga bilder! Känner igen det där att man får mutan dem ibland 😉

  MVH
  Mia

 6. Härligt jobbat Bea (och Petra) med fotande och poserande. Det är väl en konst i sig med att posera också – att inte bara stå rätt upp och ner.
  Trist att det inte blev nåt event igår, men det kommer säkert fler.
  Här blev gårdagen, eller rättare sagt hela veckan, helt upp och ner och omplanerad. Vi hamnade på Barnkliniken med Junior. Ett blodvärde på 51 och provtagningar och undersökningar i mängder. Har legat här sedan i måndags och vet inte när vi får komma hem. Förhoppningsvis går vi på helgpermission imorgon. Det enda vi vill är att vår Junior ska få må så bra han bara kan igen.
  Ha det gott!
  /ÅsaS

 7. Varför skriver du inte att tofflorna är från Sleepo som skickat dig i julklapp? (Alla deras influencers fick ju samma). Av ren nyfikenhet alltså. Är det inte stor risk att de aldrig mer skickar en gåva till dig om du inte ens kan ge dom ett litet tack?

  1. Helt enkelt för att att de är just en gåva från en samarbetspartner. Skriver jag det måste jag annonsmärka. De och jag har en mycket bra dialog och de vet att jag är tacksam över julklappen.

Comments are closed.