T.A.C.K

.

Hemma igen efter en lunchprommis i solen med en av de snällaste jag känner idag! Och apropå snäll – T.A.C.K raringar för alla snälla goa pepphälsningar ni lämnat i förra inlägget<3 Vad ni är gulliga ändå. Jag bad ju om lite feedback på vad ni gillade mest med HofP och som jag fick det! Superbra input och tips och jag tar verkligen till mig. Ska ta upp lite av era önskningar nedan:)

.

.

.

Det ni önskade allra allra mest är meter inredning! Yepp det är ju det som är själva grunden i HofP och det som jag tycker är allra roligast att skriva om och pyssla med. Har alltid tyckt om inredning och att inreda så det är ändå ingen ”blogg-grej”. Flera av er skrev att det inte var så mycket nytt som hände här hemma och ja så är det ju kanske. Vi gjorde ju en stor helrenovering 2015-2016 av hela huset där allt fick en make-over och ja jag blev bara så himla nöjd med den. Lite nya möbler fick då också flytta in och vårt casa blev så extremt cosy och harmonisk så jag har bara varit hemmanöjd sen desshelt enkelt. Sen är det ju så att man blir ju inspirerad hela tiden och det kommer nytt hela tiden och jag äälskar att att göra om och fixa och så men sanningen är den att det mesta av det ”nya” som kommit det senaste åren inte tilltalat mig så där jättemycket. Men allt går i cykler och snart kommer det säkert en stil som jag går igång på igen! Brukar vara så så håll uut;)

 

 

.

(Ber om ursäkt för smutsig lins på dagens pics? Allt är ju prickigt, vet inte vad jag gjort:)

.

Dock så ska jag göra om i tvrummet asap! Vill ha ny skön fräsch soffa med nya kuddar, ny tvbänk, ny belysning och ny matta. Väggfärgen får stanna, fortfarande kär i det där greiga och den här kulören – HoP Greige från Nordsjö – är så himla harmonisk och vilsam och ja lagom. Rekommenderas!

.

I övrigt önskades mycket mode och ja det kommer också! Kul att gillar det jag visar. Försöker visa både billigare och lite dyrare märken så det blir en bra blandning. ALLT som jag visar är verkligen j a g och sådant som jag gärna klär mig i. Vill bara skriva det då jag vet att några ibland undrar över det.

.

Hudvård och fillers och skönhetsbehandlingar och sånt gillar ni! (och jag med!) Mycket sånt som provocerar när jag skriver om det  men jag tycker det är som att skriva om att gå tilltandläkaren eller frisören. Har inga som helst problem med det, alla gör som de vill tänker jag (och ni är tillräckligt gamla för att fatta egna beslut;)

.

Familjeliv och resor vill ni ha! Inte så mycket barn så det ska jag kanske minska på. Men ni vet ju när man avgudar sina egna små så vill man att heela världen ska se underverken haha!

.

Mat, bakning och recept uppskattas och det kommer bli mer sånt. Älskar att fixa i köket (och att äta – m u m s!)

.

Mer trädgård – det kommer också. Nu är gården brun och ful och äppelträden måste beskäras pronto  (och pilarna efter gatan! Någon som har erfarenhet av sk hamling?) så inte mycket att se alls nu men snaart så:)

.

.

Men de allra allra flesta som kommenterat verkar nöjda med House of Philia som bloggen är och det var så KUL att höra!!

.

Nu ska jag kila ner och fixa middag här till hela mitt hungriga crew men vi ses imorgon igen!

.

.

KRAM
.

.

.

Rekommenderade inlägg

15 thoughts on “T.A.C.K

 1. Hej Petra! En annan önskning är att du svarar dina följare på frågor. Jag läser din blogg varje dag & ser längtar till varje blogginlägg. Du har en mix av allt men det jag gillar mest är inredning från ditt hem!! Brukar gå in & läsa kommentarer & ser då att du sällan svarar på frågor. Jätte synd då du är en sån STOR inspirationskälla & man frågar ju faktiskt dej för att du är så duktig & förväntar sej svar. Absolut inget illa menat med detta inlägg (hoppas du läser det) för jag älskar din blogg!! Kram Marie

 2. Tycker att det är väldigt mysigt att läsa om dina barn,familj så det får du gärna behålla. Tack för en trevlig blogg!

 3. Samma här, tycker så mycket om att se och läsa om din familj. Det har nästan blivit lite som kungafamiljen för mig. Man ”känner” nästan dem och vet vilka de är. Så kul! Skulle gärna se mer av vilka kläder de större barnen gillar och bär. Hann aldrig svara på din fråga tidigare men din blogg är bara så …. så…perfekt!
  Kram från Anna i Skåne

 4. Vill också fortsätta läsa om barnen, de som inte är så sugna på just det kan väl scrolla som jag gör med sånt som intresserar mig mindre 😉 Vill också gärna ha mer svar på frågor och snälla kommentarer i kommentarsfältet, men det har jag redan tjatat om tidigare. Du gör som du vill 🙂

 5. Hej, älskar din blogg, mest för inredningen och så smälter jag varje gång Moje dyker upp 🙂 Så himla söt!! Men sen är jag framförallt så imponerad av alla dina fantastiska foton, du är en grym fotograf!!! Heja dig och kör på som vanligt!! //Cissi

 6. Fortsätt som hittills. Alla inlägg är trevliga. Barnen läser jag också gärna om! Inte ska du behöva renovera och göra om hemma bara för att bloggläsarna vill det 🙂 Du har all anledning att vara nöjd med ditt hem!

 7. Har du varit nöjd med soffan? den är inte så gammal eller hur, är det ingen bra kvalite? funderar på en sweef, fast med avtagbar klädsel, är det inte det på din? vore kul att höra vad du tycker om den, du som haft den några år? Vad blir det istället?

  1. Jag har haft en likadan och jag bytte ut den mot en Ikea soffa efter bara något år. Sålde soffa och fotpall för mindre än vad bara fotpallen kostade ny, och tyckte ändå lite synd om den nya ägaren 🙈
   Obs att det inte var något fel på kvaliteten. Men soffan var sååå hård och oskön, och dunfyllda dynor och kuddar måste fluffas dagligen för att inte se nedsuttna ut (VEM orkar det??)

   1. Tack snälla. för svar. Jag gillar djupet i soffan, svårt att hitta soffor som är så djupa som den är. men den ska ju såklart helst vara skön att sitta i och fluffa kuddar och dynor har jag ingen lust med.
    Kanske får blir en ikea och köpa bemz överdrag 🙂

 8. Hej! Måste bara fråga hur ni löser städning/undanplockning/fix hemma jos er? Alltid såååå rent och fint men fattar inte hur du hinner. Har du hjälp? Av vem och hur ofta?

  Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *