FREDAGSHÄLSNINGEN KOMMER HÄR!

.

En suuuupersnabb fredagshälsning kommer här! Så SORRY att jag inte kikat in på ett tag!!! Fullt upp är orsaken (och noo jag har inte deppat ihop här pga av alla kritik jag fått, tar till mig och försöker bli bättre duktigare bloggare istället:) Det är härlig vår i luften och humöret är verkligen på top! Älskar våren, bästa bästa tiden på hela året ju. Bubblet är öppnat och yes jag har tom skaffat lite nytt och kul till mitt casa idag (skymtar bakom glaset där) men det får ni se imorgon för nu ska jag njuta kvällen 100% här.

.

.

Ha en alldeles fantastiskt mysig fredagskväll vänner! (Och tack alla ni sötisar till läsare som peppar i vått och trott – ni vet vilka ni är<3)

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

10 kommentarer till “FREDAGSHÄLSNINGEN KOMMER HÄR!

 1. Hej. Tack för en trevlig blogg. Vart kommer det fantastiska glaset i från? Trevlig kväll!
  /Petra

 2. Så ska det låta! Keep on dancing, girl! 💃🥂🌹 – Nobody puts baby in a corner!

 3. Nej, det är bara att borsta av trista kommentarer från axeln! Såg att mitt svar på nedan inlägg fick mothugg av högt rang för att jag ansåg att det inte var riktigt lika upplyst för 9 år sedan med alla regler kring bilder & bloggar (det var ju lag- hör och häpna att inte jag hade full koll på den, usel måste jag ju då vara!)- jag bemöter inte ens den typen av kritik.
  Nej tack, öppensinnad bör man vara när fel sker och vi är inte mer än mänskliga.

  Hoppas du njuter helgen!! 🙂

 4. Så fantastisk fin blog du har, med de fineste billeder:) Tak for al inspiration og for at dele din herlige vårfeeling😊☀☀

 5. Tack för en fin blogg. Däremot är jag lite besviken över att du inte visat några av Lolos presenter än 😉
  Säger som många andra, det brukar vara så himla bra inspiration till min egen skrutta som snart fyller.

  Kram Camilla

Comments are closed.