I annonssamarbete med RUM 21

FIN BELYSNINGEN ÄR A & O

 

.

Som ni vet sen uurminnes bloggtider så är jag typ tokig i lampor. Snygga lampor med snygg belysning. Jo det är ju minst lika viktigt att lampan lyser vackert men inte alltid självklart! Nu har jag som ni ser ovan en sprillans ny och snyggeligsnygg lampa till samlingen och den lyser också hur fint som helst. Mamsen och papsen har ju haft sin Taccia hur länge som helst (de följer absolut inga bloggtrender utan är först och har superkoll ändå:) och jag har alltid tyckt att deras är så magiskt fin hos dem. Dock så blev det ingen stor original-Taccia för mig (de kostar över 20 000 kr) utan en mindre med led men den är heelt perfekt hos oss! I aluminium (den finaste färgen enligt mig;) står den nu på sidobordet i salongen och är allmänt underbar.

.

.

.

Märket på den här lampan är Flos för den som kanske inte vet. Detta är min 8:e Floslampa (yes jag diggar verkligen det märket) men jag funderar på att kanske sälja två eller tre och skaffa något annat (Kanske borde ha en Instasäljsida med grejer:)

.

.

.

Passar ju sån fint där den står! Tavlan ovan, som också är en superfavvis, har fått flytta på sig och Kate Mosspostern har (äntligen) fått flytta ut (Var lite trött på hennes genomskinliga trosor haha). Eller en annan Kate Moss har faktiskt fått flytta in istället. (Pics på den tavlan i ett annat inlägg)

.

 

.,

Lauren Hutton, en kopp kaffe och så nya lampan!

.

.

Och vet ni? Just nu, och tom 31 mars, är det 15% rabatt på min lite mindre Taccia hos Rum21.  På den och massa andra finfina designlampor så missa inte det om ni är sugna på någon ny tjusig belysning till hemmet!

.

.

KRAM

.

.

,

Rekommenderade inlägg

11 kommentarer till “FIN BELYSNINGEN ÄR A & O

 1. Härligt med inredningsinspiration på bloggen igen. Är du lika kär i din ”äkta matta” fortfarande?

 2. Lampan är en favorit även hos mig! Såå fin och läcker. Däremot har jag aldrig förstått tavlan på Hutton. För mig är den som klippt och skuren från en frisersalong. Kan vara snygg för det, men den känns så märklig i ett hem.

  1. Haha, ja du har rätt! Men jag gillar den just för det, att den är 80-talig och lite skavig. Älskar skavig lite märklig konst:)

   1. Ja det håller jag med om. Det ska vara lite ’skav’ som du säger med vissa saker. Bra uttryck för övrigt! 🙂

 3. Älsk på lampan och tavlan !! och roligt att flytta runt saker ibland det blir helt plötsligt lite andra utsikter !! Ha en skön Söndag med de dina !!

 4. Önskar ett helt inlägg om tips på snygga tavlor, pleeaase 🙂 Något jag tycker är bland det svåraste som finns att hitta nämligen.
  Men tavlan i din suddiga bild häromdagen var väl ändå inte Kate Moss?? Såg ut som Serge, vis visa! 😉
  Löööv Taccia, har precis den här hemma också, tror nog aldrig jag kommer tröttna på den.

 5. Fantastiskt snyggt som alltid i ert underbara hem👌Måste vara lite fräck å fråga om du möjligtvis tänkt sälja Kate Moss tavlan? Har varit ute efter den så länge men inte lyckats hitta den…☹️(En anings efter jag vet🙈😌) mvh Anna Karin

Comments are closed.