I annonssamarbete med ALBERT

NÄR MAN VILL MEN KANSKE INTE RÄCKER TILL

.

Som jag skrivit tidigare så tycker jag att det är svårt att räcka till med läxhjälpen ibland. Särskilt när det kommer till matte, kemi och fysik, nej det är inte lätt att komma ihåg allt det där man själv lärde sig i skolan för ex antal år sedan. Jag känner mig iaf ganska otillräcklig emellanåt om jag ska vara ärlig och det vill man ju inte känna som förälder. Många läxor ska bli gjorda varje vecka och man vill ju som förälder både stötta och motivera där! Nu så har vi ju här i familjen sen ett par månader en alldeles egen digital läxhjälp som heter Albert. Som en privatlärare i matematik helt enkelt som skatterna kan ta hjälp av när och var som helst i sina surfplattor och mobiler. Så himla bra och enkelt

.

.

.

Lovisa pluggar matte upp på sitt rum. Hon går ju i åttan nu min älskling och matten är inte helt tvärlätt längre. Behövs övas på både en och tio gånger. Mattehjälpen Albert är till för barn från 3-17 år alltså från förskolan till andra året på gymnasiet. För de som går på lågstadiet, som Bea, så är den lite mer lekfull i sitt lärande. Albert anpassar sig efter ditt barns ålder och även efter vilket läromedel man har i skolan – hur bra som helst.

.

.

.

Hur var det man gjorde dessa tal nu igen? Albert vet!

.

.

Nu har ni alla föräldrar och barn möjlighet att få prova på Albert gratis under 1 månad. Klicka här och ange bara koden HOFP.

.

.

KRAM

.

.

.

2 kommentarer till “NÄR MAN VILL MEN KANSKE INTE RÄCKER TILL

  1. Vi använde också Albert till våra barn, jättebra läxhjälp!
    Trevlig söndagkväll/kram

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg