ÄNDRAR INRIKTNING LITE

.

Några har undrat över min nya fräscha blus och den är från Lindex.

.

.

God morgon bloggisar!

.

.

Ooooh my vilket himla liv det blev i kommentarsfältet igen! Många åsikter hit och dit om ålder och vad som är gammalt och ungt och vad man själv ser sig som och hur man betraktas av andra . Blir så trött på alla som tycker de vet precis hur saker ska vara och hur man ska trycka till andra tjejer! Låtsas inte att ni vill höra av kvinnor som är ett par år yngre att ni är en tant när ni fyllt 40, att det är rart och charmigt. Man är inte äldre än vad man själv vill vara basta. Själv vill jag vara frisk, fräsch, nyfiken och stark och vill omge mig med likasinnade! Inga gamla surtanter:)

 

Därför tänkte jag from nu vända mig mer till er som är en lite yngre ”fräschare” läsarkrets här på HofP. Jag tänker mig lite mer mode, lite mer up-to-date och ”catchy”, mer skönhet och operationer, lite mer flygresor, lite mer Bianca Ingrosso helt enkelt. Jag är ju faktiskt mer Bianca än Pernilla. Tänka mer på mig själv och i n s p i r e r a er som är mer som jag. Vad tror ni?? (Ni är ju en stor målgrupp plus 20 år och jag har s å mycket att ge där) Mindre kakor och bullar och trädgård mao och mer event och träning osv. Lägga en övre åldersgräns på ca 45 år (jag veet att jag är 46 själv men jag varken ser ut eller är som 46:) På Insta kan man tydligen styra vilka följare och målgrupp man önskar genom deras nya algoritmer och samma ska finnas för wordpress också vilket är jättebra tycker jag!

.

Ha nu en finfin dag sweeties!

.

.

KRAM

.

.Uppdatering: ;);) Idag kan ni inte lita på n å g o n, allra minst på mig hehe. Love u<3

.

.

Rekommenderade inlägg

213 thoughts on “ÄNDRAR INRIKTNING LITE

 1. På riktigt… jag hoppas verkligen detta var ett APRILSKÄMT….. ha ha kan inte sluta att skratta….

 2. This HAS to be April fool, Petra just can’t be thinking or seeing herself this way!:’) She definately is SO more wonderful Pernilla than youngy young Bianca! 😀

 3. Jag är en trogen läsare av din blogg. Tycker den är toppen.Jag är nyss fyllda 70.Man är inte äldre än vad man känner sig. Vissa dagar känner man sig äldre vissa dagar yngre.Du insperrerar mig mycket med allt mode inredning mat resor mm.

 4. Jag är 30 och ÄLSKAR din blogg, den är faktiskt den enda blogg jag orkar läsa 🙂 snälla ändra inte din stil, du är inte ett dugg tantig utan en supertrendig influenser på riktigt som bjuder oss läsare på smakfulla saker. Är själv småbarnsförälder och älskar att läsa om bakning, trädgård, familjeliv hos dej, just för att du gör det med en sån klass! Jag vill verkligen inte heller känna mig som en tant, men matlagning etc hör ju småbarnsåren till och du gör det hela att kännas så lyxigt 🙂 tror det är just oss, 25 + med barn du ska utgå ifrån som målgrupp. Vet att flera av mina likasinnade vänner följer dig, och vi är verkligen inte heller några tanter!! 😀 kör på som du gjort, för det är så fint, smakfullt och inspirerande!! (föresten tror jag inte det är dina yngre följare som kallar dig gammal eller tant osv, utan nån kring 50 eller äldre som inte kan se sig själv gå runt i sneakers och därför vill dra ner dig då du är så ungdomlig!)

  1. Hej på er alla gladtjejer/tanter. Jag är 65 och har precis köpt ett par jättesnygga knallgula sneakers. Tänker alltid klä mig som jag vill. Hade jag haft bättre ekonomi hade jag opererat min hängmage men tyvärr. Jag hade önskat att Petra fortsatte som tidigare för jag tycker om bloggen precis som den är men det är naturligtvis Petras eget beslut. Kram på er alla.
   Monica

 5. Hej! Jag har läst din blogg väldigt länge men kommenterar inte så ofta. Självklart ska du styra ditt innehåll själv och välja din målgrupp men jag tror att du har en stor skara följare som är kring 40 och som uppskattar dig just för att du får oss att inse att vi fortfarande är unga. Att man kan vara snygg, ha små barn, intresserad av mode, inredning, skönhet och samtidigt vara en varm familjemamma. Tror många av oss även uppskattar trädgård och matrecept etc. Jag skulle tro att du riskerar att tappa en väldigt köpstark målgrupp vilket i sin tur såklart påverkar företag som tar hjälp av dig för att nå ut. Ser även att den yngre målgruppen kring 25, 30 med den inriktning du beskriver är mycket mer konkurrensutsatt från andra influensers. Tror att du har hittat din nisch och vad som differentierar dig från andra. Självklart ska du lyssna på ditt eget hjärta men jag är tveksam till om det är klokt affärsmässigt.

  Lycka till oavsett hur du gör!

  Jenny 🌺

 6. Får se hur många surkärringar som är extra snabba på tangenterna o kommenterar detta. Innan de tänker efter en sekund 😉

 7. Ingen som fattar Petras humor och att det är ett aprilskämt?! Ha ha! BÄSTA PETRA! ❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️

 8. 25 + vill fortfarande att FU skriver in trädgård, tillsammans med allt trendigt såklart 😏

 9. Ett tips till alla surkärringar….=) Innan Ni går bananas här inne så uppmanar jag Er att kolla almanackan =)=)

 10. Undrar vem det är som är åldersfixerad. Du får ha åsikter men inte dina läsare? Konstig inställning. Verkar som man trampar på en öm tå! Är man ofräsch om man är ”tant”? Hur nu en sådan är! Åldersmässigt är du väl mer Pernilla än Bianca.

 11. April April! 🙂
  Jag är en ”tant” på 37 år som älskar att läsa om bullar, kakor och trädgård 🙂

 12. Haha ha en underbar dag 🙂 Det bästa inlägget idag 🙂 Du lyckades verkligen! Helt underbart att alla reagerar på inlägget men inte på dagen…

 13. Haha okej hmm…första april? Oavsett så gillar jag både trädgård, mode, bakning och allt därtill, superbra blogg!

 14. Tror att du har lyckats i år igen!😂❤️
  Såå roligt inlägg och såå roliga kommentarer!

 15. April, april. Du är bra rolig du, att du bara vågar skämta så här med tanke på kommentarerna ibland😉😂

 16. Man ska vara precis som man själv vill, eller hur?
  Tycker just nu bara det är du som verkar ha gått bananas på det här med ålder…och fortsätter att älta det. Fundera över varför istället.
  Du har ju nu starka åsikter om att vi ljuger för oss själva för att det är ngt som inte passar just dig?! Det är DIN åsikt, kanske inte ”alla” andras 🙂
  Jag vet vem jag är och vill ngn kalla mig tant, varsågod 🙂 who cares..det finns barn och djur som far illa i världen..ja nu drog jag det kortet också, men perspektiv…

 17. Suck, att så många är så humorbefriade…det gör iofs så att jag skrattar desto mer!
  Roligaste kommentarsfältet på läänge 😊

 18. Jag vill fortfarande ha kakrecept och trädgård. Älskar din blogg som den är!!

  Kram Ulrika

 19. Verkar som att min kommentar försvann men det här var iallafall dagens roligaste läsning hihi 😉

  Aprilkram!

 20. Kul 1:a april, darling! Haha, gud , jag vill verkligen veta mer om flygresor, gärna en skiss över själva flygplanet oxå.
  Jättebra att du slutar med kakrecepten, för det är bara tanter som bakar, alla andra är veggo eller ketogena.

 21. …..måste väl va….första april i dag….?? JA ! Där var förklaringen till förvirringen. Gun

 22. Då förlorar du mycket av det som är bloggens personlighet och det som har gjort dig till en av Sveriges största bloggar. Jag besöker bloggen just pga trädgårdoch kakrecept. Har noll intresse av bloggar av Biancas slag.

 23. Älskar din blogg och din humor😉💕
  Kram från en annan pigg och glad 46-åring😃

 24. Give me a break! Herregud så fort du får en kommentar om att du va tantig för skorna så blev det värsta grejen. Huvudsaken är väl att Du känner dig pigg och fräsch och ung! Som Bloggare kommer ju folk att tycka och tänka, och alla tycker inte som du. Skitsamma om En tycker du är tant, se till att bli tryggare så du kan skratta åt det istället du vet ju vem du är och hur du känner dig ingen annan. Jättetråkigt att folk vill sänka andra men tyvärr är det ju så i vårt samhälle. Leeeeet it go!

 25. Haha, bästa aprilskämtet!
  Förundras över de som uppenbarligen triggas av att läsa bloggen och som inte kan låta bli att ösa ur sig ”åsikter”, läs nån annan blogg för allas bästa.

 26. Ni som inte ens fattar att det är ett Aprilskämt, hur inskränkta är ni egentligen?

 27. Helt rätt, kör ditt race! Å jag som snart blir 50 – men många gånger känner mig som 23 – jag struntar i 46-årsgränsen och fortsätter att följa dig och låter mig inspireras!

 28. Ja, lycka till isåfall men då är det inte längre en blogg för mig!
  Kram från Anna i Skåne som läst din blogg från allra första början

 29. Ha, ha, jag fattade ingenting först men sen kom jag på vilken dag det är i dag!
  Kram på er från en (snart 55 åring)

 30. Min kommentar kom inte med men jag testar igen…
  Hhahahahahaaaa…..
  April….april……
  Du är rolig du… Tttt……jejen..;)

 31. Men varför då? Har du för få besökare eller..finns många bra yngre bloggare som jag följer. Tex Linn. Petra osv. Och de är bra. Svårt att se att du kan matcha dem..
  Har följt dig för din mångsidighet. Men om du kommer att nischa in dig på det som desom jag hänvisar till kommer mina besök minska..
  Men du äger ju din blogg och väljer själv vad du vill skriva om. Jag väljer vilka jag vill läsa..

 32. Klart man får ha åsikter, stora som små. DU verkar ha väldigt många åsikter om högt och lågt, vilket är bra. MEN när dina läsare verkar ha det så gillar du inte det alls. Driver man inte en blogg för att vara öppensinniga och för att man borde kunna TA åsikter. Inte sagt att man behöver hålla med alla sina läsare om deras åsikter.
  Jag gillar din blogg, den är fin och härlig. MEN det är mycket ytligt och kropps/ålders fixering. Men det fina är att när jag tröttnat tillräckligt på detta då kan jag ju bara sluta läsa, svårare än så är det inte.

  Sen tror jag dock att detta inlägg är ett aprilskämt!!! Eller!?

 33. Det skämtet flög visst över huvudet på de flesta kommentatorer idag 😂 Själv minns jag med glädje dina tidigare inlägg från just detta datum, kul att du håller i traditionen 😉

 34. Bra 1 aprildrag! 😉 din blogg är grym, tack för att inspo! Jag kikar in som senast imorgon igen 🙂

 35. Första april !!
  Gillar din blogg Petra!
  Kram från Nina, mode, trädgårds, inredning och skönhets intresserad 51 årig 4 barns mamma med mycket humor!(och humör haha)

 36. Haha!! Men hallå… Ingen som vet vad det är för dag idag?! Det här Petra gjorde du bra, bästa aprilskämtet. Asroligt! Ingen som har fattat än, haha! Det absolut roligaste aprilskämtet idag!

 37. Haha, apri april! Tänkte först; mer som Bianca än Pernilla?! Ehh! Men så kom jag på; idag är det 1:a april!! Vilken lättnad!
  Kram

 38. Fnissade på bra, så seriöst skrivet i något så oseriöst. Du lyckas som alltid en dag som denna 🙂 <3

 39. Hahahaha.. bästa aprilskämtet du levererat sen du började!
  Man måste ju älska att dina läsare ovan inte fattar att du skojar ..hahaha !!
  Du är bäst precis som du är !
  Ha en fin 1:a april ♥♥♥
  Hälsningar från en Petra i Kalmar

 40. Det var i alla fall det bästa sättet att få många ”klick”, var väl meningen!! Tror nog någonstans att det finns ett uns av sanning i inlägget eftersom det blev sånt rabalder sist om ålder.

 41. Hahahaha jag var en av dem som gick på det😂😂😂😂. Så här i efterhand förstår jag inte hur men, men😂💗

 42. Määä, hur kan alla vara så säkra på att det är ett aprilskämt rakt igenom, ligger väl lite sanning i detta ändå. Jaja strunt samma, gillar din blogg!

 43. April, april! Kommer ihåg när du skrev att du färgat pälsen på Cooper för att han skulle passa inredningen bättre! Det var också jättekul! Hahaha, du är jäkligt roligt har jag läst hos bloggerskor som känner dig!

 44. Ha, ha!! Jag läste inlägget idag (den 2 april) och hann verkligen tänka att Bianca Ingrosso?! Nu har hon tappat det lite😂 Men sen kom jag på att det ju var 1 april. Jättekul!!

Comments are closed.