OOOOPA!

.

Jag tänkte bara visa ett par pics så här denna tisdagsmorgon från i söndags då jag och Lolo och Bea var familjeföreställningen av Mamma Mia! The Party på Djurgården i Stockholm! Det var min söta svägerska som bjudit oss då hon jobbar med produktionen och just denna söndag var alltså även barn från 8 år välkomna. Både Lolo och Bea har ju sett båda Mamma Mia-filmerna och tyckt om dem (hur kan man inte) så vi var supertaggade på lite show i samma anda. Var så lustigt när vi kom till Gröna Lund och Tyrol där Mamma Mia spelas – ingången är bara en liten blå hemlig dörr i väggen och innanför en trång passage och garderob som inte andades så mycket show och wow och fest alls. Men sen – när man kommer in restaurangen – ojojoj s å himla mysigt. De har byggt upp ett helt grekiskt litet bytorg med massor av detaljer och känsla och där stod det dukade små bord till alla gäster med rutiga dukar och jag mysiga såna typisk grekiska detaljer. Sen fick man sitta vid sitt bord under hela showen och bli serverad ett band av helt magisk god grekisk mat. Jag har aldrig ätit så gott grekiskt i Sverige och det var verkligen MASSOR med mat! Vi fick fantastiskt hembakt bröd och säkert 5-6 såser och röror och skaldjurgryta, grönsaksragu, tre sorters grillat kött, grekisk sallad och youghurtpannacotta osv och jag och Lolo, som är tokiga i mat, åt verkligen så mycket så vi fick ont i magen och bara satt och flämta. PPPPP för bara den Mamma Miamaten:)

.

.

.

Tyvärr kunde jag inte ta några bra bilder på fina restaurangen Nicos och torget där vi satt för det var ju folk och barn precis överallt som kanske inte ville bli fotade.

.

Föreställningen då? SÅ braaa! Ljuvliga sångröster och dans och akrobatik. Suveräna skådespelare och sångare som integrerar med publiken och verkligen får stämningen på t o p. Alla bidrar liksom till showen och upplevelsen, artisterna själva så klart (som ex fantastiska Sussie Eriksson som spelar Maggan, den mycket roliga restaurangchefen som gillar tjejer) till serveringspersonalen och musikerna. Alla ska ha kul helt enkelt! Och Abbbalåtarna, oooh my vad man bara älskar dem. Men det vet ni ju redan. Så gå och se Mamma Miashowen om ni vill göra något mysigt och kul och myycket mättande (och det säger alltså inte bara för att min A jobbar med den:)

..

.

Ha nu en finfin start på tisdagen! (Själv ska jag ut och springa i vårsolen och ganska tungt lär det bli med den här dryga allergin men dras med:/)

..

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

7 thoughts on “OOOOPA!

  1. Tack för ett jättebra tips och vilka härliga bilder! Ni är så vårfräscha och fina alla tre.🌸🌸🌸

  2. Vackra ni är🌸 vilken härlig söndag . Undrar också vart din blåa blus är ifrån?

Comments are closed.